svinekoteletter uden ben4 svinekoteletter uden ben
Salt Salt
peber peber
1 1/2
spsk.
olie1 1/2 spsk. olie
Sauce: Sauce:
1
lille
rødløg1 lille rødløg
1
æble 1 æble
1
dl.
lyse rosiner1 dl. lyse rosiner
2 1/2
dl.
vand2 1/2 dl. vand
3 1/2
spsk.
citronsaft3 1/2 spsk. citronsaft
1
spsk.
sukker1 spsk. sukker
1/2
tsk.
stødt spidskommen1/2 tsk. stødt spidskommen
2
tsk.
majsstivelse2 tsk. majsstivelse
1
lille
blomkålshoved1 lille blomkålshoved
1
spsk.
olie 1 spsk. olie
Opskrift:
Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie på en varm pande.
Gennemsteges ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side.
Tages og holdes lune under alufolie.
Rødløg og æbler skæres i små tern der svitses på panden.
Rosiner, vand, citronsaft, sukker og spidskommen tilsættes og saucen koges i 5 min.
Majsstivelse røres ud med 1 spsk. vand og saucen jævnes.
Saucen smages til med salt og peber og hældes over koteletterne.
Blomkålen deles i buketter der koges møre i letsaltet vand i 5 min.
Blomkålsbuketterne afdryppes og svitses i olie på en pande til de får farve.
Serveres med Basmatiris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 6804 gange, og udskrevet 154 gange.
Kommentarer
Tina - 2008-04-10 11:17:44 Dejlig ret, tilsatte dog 4½ dl. vand.
- 0000-00-00 00:00:00 Kan forstærkes med 1 spsk sød chili sauce og 1 knsp chiliflager. Panerede kotelletter og råstegte kartoflerbåde går også fint.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider