Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med sursød rosinsauce

Koteletter med sursød rosinsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter uden ben
 Salt
 peber
1 1/2 spsk.olie
 
 Sauce:
1 lillerødløg
1 æble
1 dl.lyse rosiner
2 1/2 dl.vand
3 1/2 spsk.citronsaft
1 spsk.sukker
1/2 tsk.stødt spidskommen
2 tsk.majsstivelse
 
1 lilleblomkålshoved
1 spsk.olie
 


Tilbehør:
Basmatiris
Opskrift:

Koteletterne drysses med salt og peber og brunes på begge sider i olie på en varm pande. Gennemsteges ved jævn varme ca. 2-3 min. på hver side. Tages og holdes lune under alufolie.

Rødløg og æbler skæres i små tern der svitses på panden. Rosiner, vand, citronsaft, sukker og spidskommen tilsættes og saucen koges i 5 min. Majsstivelse røres ud med 1 spsk. vand og saucen jævnes. Saucen smages til med salt og peber og hældes over koteletterne.

Blomkålen deles i buketter der koges møre i letsaltet vand i 5 min. Blomkålsbuketterne afdryppes og svitses i olie på en pande til de får farve.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6453 gange,
og udskrevet 129 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Tina  -  2008-04-10 11:17:44
Dejlig ret, tilsatte dog 4½ dl. vand.


  -  0000-00-00 00:00:00
Kan forstærkes med 1 spsk sød chili sauce og 1 knsp chiliflager. Panerede kotelletter og råstegte kartoflerbåde går også fint.