cherrytomater evt. i halve eller store tomater i mindre stykker500 g. cherrytomater evt. i halve eller store tomater i mindre stykker
3
kviste
timian3 kviste timian
2½
dl.
grønne linser (Puy)2½ dl. grønne linser (Puy)
Opskrift:
Forkog linserne i letsaltet vand i 10 minutter.
Pensl koteletterne med olie, drys med salt og peber og grill dem 15-18 min. med jævnlig vending. Prøv ved støttemusklen at skære et snit, når den er rosa, er resten af koteletten gennemstegt.
Sauter imens løget i olie i panden i 5 min. Tilsæt hvidløg, gulerod, selleri og sauter videre i 5 min. Kom tomater ved og rør rundt. Kom forkogte linser, timian og ca. ½ dl vand ved og gennemkog i 5 min. Smag til og server til koteletterne sammen med brød.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 8844 gange, og udskrevet 178 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider