Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekoteletter i rejesovs

Svinekoteletter i rejesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter a 175 g
2 spsk.olie
2 spsk.smør
3 spsk.mel
1 dl.bouillon
1 dl.piskefløde
2 cl.sherry
 Salt
 peber
150 g.små rejer
 


Opskrift:

Varm olie og smør i en pande og steg koteletterne 6-7 minutter på hver side. Hold dem varme.

Strø mel på pandesaften og rør bouillon, fløde og sherry langsomt i. Smag til med salt og peber. Tilsæt rejer. Kog endnu 2 minutter og hæld rejesovsen over koteletterne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6508 gange,
og udskrevet 165 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu