svinekoteletter á ca 180 g2 svinekoteletter á ca 180 g
olie til stegning olie til stegning
salt salt
peber peber
100
g.
grønne linser100 g. grønne linser
2
små
porrer i ringe2 små porrer i ringe
2
små
gulerødder i tern2 små gulerødder i tern
1
laurbærblad1 laurbærblad
4
dl.
svinebouillon4 dl. svinebouillon
2
tsk.
dijonsennep2 tsk. dijonsennep
300
g.
nye rensede kartofler i tern300 g. nye rensede kartofler i tern
Opskrift:
Linserne skylles grundigt og sættes over i koldt vand og koges ca. 10 min. Linserne skylles igen og sættes over i bouillonen sammen med laurbærblad, porre, gulerødder og kartoffeltern. Koges ved svag varme ca. 10-12 min eller til det hele er mørt. Smages til med salt, peber og dijonsennep.
Mens linserne koges steges koteletterne af på begge sider. Steges ca. 6-8 min. på hver side. Krydres.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5294 gange, og udskrevet 99 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider