Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekotelet på linsegrønt

Svinekotelet på linsegrønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinekoteletter á ca 180 g
 olie til stegning
 salt
 peber
100 g.grønne linser
2 småporrer i ringe
2 smågulerødder i tern
1 laurbærblad
4 dl.svinebouillon
2 tsk.dijonsennep
300 g.nye rensede kartofler i tern
 
Opskrift:
Linserne skylles grundigt og sættes over i koldt vand og koges ca. 10 min. Linserne skylles igen og sættes over i bouillonen sammen med laurbærblad, porre, gulerødder og kartoffeltern. Koges ved svag varme ca. 10-12 min eller til det hele er mørt. Smages til med salt, peber og dijonsennep.

Mens linserne koges steges koteletterne af på begge sider. Steges ca. 6-8 min. på hver side. Krydres.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5072 gange,
og udskrevet 96 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu