svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
Peber Peber
2
tsk.
herbes de provence2 tsk. herbes de provence
10
g.
smør eller margarine10 g. smør eller margarine
Salt Salt
Tilbehør: Tilbehør:
500
g.
frisk spinat eller 2 porrer500 g. frisk spinat eller 2 porrer
150
g.
majskerner (frosne eller fra dåse)150 g. majskerner (frosne eller fra dåse)
10
cherrytomater10 cherrytomater
Dressing: Dressing:
1
spsk.
vineddike fx hvidvin1 spsk. vineddike fx hvidvin
1
spsk.
tomatpuré1 spsk. tomatpuré
1
spsk.
olivenolie1 spsk. olivenolie
1
spsk.
vand1 spsk. vand
Salt Salt
peber peber
Tilbehør: Tilbehør:
Groft brød (100g) Groft brød (100g)
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og provencekrydderi. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt.
Ryst ingredienserne til dressingen sammen.
Rens spinaten eller porrerne. Kom spinaten eller porrer i skiver i letsaltet kogende vand og kog i ca. 3 minutter. Hæld vandet fra. Kog majskerner efter posens anvisning og hæld vandet fra. Majs fra dåse dryppes af og anvendes direkte. Halvér tomaterne. Bland spinaten med majs og tomat. Kom dressingen over grøntsagerne og servér dem til koteletten.
Tips:
Nakkekoteletter kan også anvendes. Stegetiden efter bruning er 6-7 minutter på hver side ved middelvarme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5754 gange, og udskrevet 98 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider