Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekotelet med spinat, majs og tomat

Svinekotelet med spinat, majs og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
 Peber
2 tsk.herbes de provence
10 g.smør eller margarine
 Salt
 
 Tilbehør:
500 g.frisk spinat eller 2 porrer
150 g.majskerner (frosne eller fra dåse)
10 cherrytomater
 
 Dressing:
1 spsk.vineddike fx hvidvin
1 spsk.tomatpuré
1 spsk.olivenolie
1 spsk.vand
 Salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Groft brød (100g)
 


Opskrift:

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber og provencekrydderi. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte. Krydr med salt.

Ryst ingredienserne til dressingen sammen.

Rens spinaten eller porrerne. Kom spinaten eller porrer i skiver i letsaltet kogende vand og kog i ca. 3 minutter. Hæld vandet fra. Kog majskerner efter posens anvisning og hæld vandet fra. Majs fra dåse dryppes af og anvendes direkte. Halvér tomaterne. Bland spinaten med majs og tomat. Kom dressingen over grøntsagerne og servér dem til koteletten.

Tips:

Nakkekoteletter kan også anvendes. Stegetiden efter bruning er 6-7 minutter på hver side ved middelvarme.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5434 gange,
og udskrevet 73 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu