Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekotelet med soltørrede tomater og oliven

Svinekotelet med soltørrede tomater og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
50 g.soltørrede tomater
4 svinekoteletter
 Salt
 peber
15 g.smør
1 spsk.olie
1 løg
1 dl.piskefløde
50 g.små sorte oliven
 Frisk basilikum efter smag
400 g.pasta
 


Opskrift:

Skær tomaterne i strimler og læg dem i blød i kogende vand i 15 min.

Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie og smør. Giv dem 3 min. på hver side. Tag dem af varmen og hold dem varme.

Svits fintsnittet løg i det samme fedtstof. Tilsæt tomater med væske og lad det koge op. Tilsæt fløde.
Lad sovsen koge igennem og tilsæt oliven og friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber.

Servér med friskkogt pasta.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6520 gange,
og udskrevet 155 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu