Frisk basilikum efter smag Frisk basilikum efter smag
400
g.
pasta400 g. pasta
Opskrift:
Skær tomaterne i strimler og læg dem i blød i kogende vand i 15 min.
Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie og smør. Giv dem 3 min. på hver side. Tag dem af varmen og hold dem varme.
Svits fintsnittet løg i det samme fedtstof. Tilsæt tomater med væske og lad det koge op. Tilsæt fløde.
Lad sovsen koge igennem og tilsæt oliven og friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber.
Servér med friskkogt pasta.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(4 stemmer)
Opskriften er vist 7218 gange, og udskrevet 180 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider