Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Svinekotelet med soltørrede tomater og oliven

Svinekotelet med soltørrede tomater og oliven, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
50 g.soltørrede tomater
4 svinekoteletter
 Salt
 peber
15 g.smør
1 spsk.olie
1 løg
1 dl.piskefløde
50 g.små sorte oliven
 Frisk basilikum efter smag
400 g.pasta
 
Opskrift:
Skær tomaterne i strimler og læg dem i blød i kogende vand i 15 min.

Drys koteletterne med salt og peber og brun dem på en varm pande med olie og smør. Giv dem 3 min. på hver side. Tag dem af varmen og hold dem varme.

Svits fintsnittet løg i det samme fedtstof. Tilsæt tomater med væske og lad det koge op. Tilsæt fløde.
Lad sovsen koge igennem og tilsæt oliven og friskhakket basilikum. Smag til med salt og peber.

Servér med friskkogt pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 6957 gange,
og udskrevet 176 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu