Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekotelet med lynstegte grøntsager

Svinekotelet med lynstegte grøntsager, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinekoteletter uden ben (ca. 2 cm tykke)
10 g.smør eller margarine
 Salt
 peber
 
 Lynstegte grøntsager:
2 bagekartofler
½ squash (125g)
1 rødløg
3-4 stykker soltørrede tomater
1 spsk.olie
 Salt
 peber
 timian
 


Opskrift:

Skræl kartoflerne.
Skær kartofler og squash i lange tændstiktynde strimler. Pil løget og skær det i strimler. Skær/klip tomaterne i tynde strimler.
Varm olien i en stor pande. Kom løg på panden og svits det 1-2 minutter. Kom kartoflerne på panden. Vend dem ofte.
Kom resten af grøntsagerne på panden 6 minutter senere. Rist dem under hyppig omrøring i ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber. Drys med timian.

Dup koteletterne tørre med køkkenrulle. Krydr med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme.
Brun koteletterne 1 minut på hver side. Skru ned til middel varme og steg dem færdige ca. 3 minutter på hver side. Krydr med salt.

Tips:

Til lynstegte grøntsager kan der ud over kartofler bruges fx gulerødder og porrer eller peberfrugter og aubergine.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7652 gange,
og udskrevet 111 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu