| |
|
Svinekotelet med hvidkålssalat
Svinekotelet med hvidkålssalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | svinekotelet á ca. 250 g2 svinekotelet á ca. 250 g | | | salt salt | | | peber peber | | | olie til stegning olie til stegning | 2-3 | spsk. | miracel whip2-3 spsk. miracel whip | ¼ | lille | hvidkål, fintsnittet¼ lille hvidkål, fintsnittet | | | Fileter af 1 orange grapefrugt eller appelsin Fileter af 1 orange grapefrugt eller appelsin | 2 | tsk. | reven peberrod2 tsk. reven peberrod | | | salt salt | | | friskkværnet hvid peber friskkværnet hvid peber | 400 | g. | aspargeskartofler400 g. aspargeskartofler | | | |
| |
Kartoflerne koges og pilles.
Hvidkål, miracel whip, frugtfileter og reven peberrod røres sammen. Smages til med salt og peber. Trækker herefter 10-15 min.
Svinekoteletterne steges på pande ca. 7-8 min. på hver side.
Tips:
Kartoflerne kan i kold tilstand skæres i skiver og blandes med i salaten.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(2 stemmer)
Opskriften er vist 11080 gange, og udskrevet 197 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|