Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekotelet med citron- og koriandersauce

Svinekotelet med citron- og koriandersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinekoteletter med ben á ca. 250 g
 olie til stegning
 saft fra ½ citron
½ bdt.koriander, grofthakket
2 dl.svinebouillon
½ ds.ananasringe i tern
 maizena til jævning
 salt
 peber
120 g.basmatiris
 
Opskrift:
Svinekoteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 7-8 min. på hver side ved jævn varme.

Risene koges, afdryppes og blandes med ananastern. Varmes let igennem ved svag varme.

Koteletterne tages af panden og holdes varme.

Der laves en pandeafkog af citronsaft, bouillon samt koriander. Jævnes med maizena.
Smages til med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5364 gange,
og udskrevet 90 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu