Svinekotelet med citron- og koriandersauce

Svinekotelet med citron- og koriandersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 svinekoteletter med ben á ca. 250 g
 olie til stegning
 saft fra ½ citron
½ bdt.koriander, grofthakket
2 dl.svinebouillon
½ ds.Ananasringe, i tern
 maizena til jævning
 salt
 peber
120 g.basmatiris
 
Opskrift:
Svinekoteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 7-8 min. på hver side ved jævn varme.

Risene koges, afdryppes og blandes med ananastern. Varmes let igennem ved svag varme.

Koteletterne tages af panden og holdes varme.

Der laves en pandeafkog af citronsaft, bouillon samt koriander. Jævnes med maizena.
Smages til med salt og peber.


karakterer:
Opskriften er vist 5790 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu