| |
|
Svinekotelet med citron- og koriandersauce
Svinekotelet med citron- og koriandersauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
2 | | svinekoteletter med ben á ca. 250 g 2 svinekoteletter med ben á ca. 250 g | | | olie til stegning olie til stegning | | | saft fra ½ citron saft fra ½ citron | ½ | bdt. | koriander, grofthakket½ bdt. koriander, grofthakket | 2 | dl. | svinebouillon2 dl. svinebouillon | ½ | ds. | ananasringe i tern½ ds. ananasringe i tern | | | maizena til jævning maizena til jævning | | | salt salt | | | peber peber | 120 | g. | basmatiris120 g. basmatiris | | | |
| |
Svinekoteletterne krydres og steges på begge sider i ca. 7-8 min. på hver side ved jævn varme.
Risene koges, afdryppes og blandes med ananastern. Varmes let igennem ved svag varme.
Koteletterne tages af panden og holdes varme.
Der laves en pandeafkog af citronsaft, bouillon samt koriander. Jævnes med maizena.
Smages til med salt og peber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5563 gange, og udskrevet 98 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|