Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinekotelet med carrysauce og ris

Svinekotelet med carrysauce og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinekoteletter á 175 g
 olie til stegning
1 løg, finthakket
1 æble, i tern
2 tsk.karry
50 g.blå vindruer, udstenet og halveret
2 dl.hønsebouillon
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
 olie til stegning
100 g.ris
 


Opskrift:

Risene sættes over at koge.

Løg og æbler svitses af i lidt olie sammen med karry. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog op. Inden servering varmes druerne med i saucen.

Svinekoteletter steges 6-8 minutter på hver side.

Serveres med ris og carrysauce.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11139 gange,
og udskrevet 239 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu