Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekotelet med carrysauce og ris

Svinekotelet med carrysauce og ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinekoteletter á 175 g
 olie til stegning
1 løg, finthakket
1 æble, i tern
2 tsk.karry
50 g.blå vindruer, udstenet og halveret
2 dl.hønsebouillon
20 g.smør
2 spsk.hvedemel
 olie til stegning
100 g.ris
 
Opskrift:
Risene sættes over at koge.

Løg og æbler svitses af i lidt olie sammen med karry. Drys mel over og rør rundt. Tilsæt bouillon og kog op. Inden servering varmes druerne med i saucen.

Svinekoteletter steges 6-8 minutter på hver side.

Serveres med ris og carrysauce.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11723 gange,
og udskrevet 256 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu