Sursød svinekotelet

Sursød svinekotelet, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 benfri svinekoteletter á ca. 120 g
300 g.nudler
1 tsk.olivenolie
 
 Sauce:
½ dl.tør sherry eller æblejuice
2 spsk.brun farin
2 spsk.kinesisk soya
0.25 tsk.stærke chiliflager
2 tsk.maizena
2 spsk.vand
 
 Garnering:
 fint ternet peberfrugt
 
Opskrift:
Begynd med saucen:
Bland sherry, farin, soya og chiliflager og stil til side.

Opvarm olien ved jævn varme på en pande. Læg koteletterne på og brun dem ca. 2 min på hver side.
Hæld saucen over koteletterne og skru ned til svag varme. Lad koteletterne stege færdige under låg, ca. 10 min.
Tilsæt 2-3 spsk vand, hvis væsken koger for meget ind.

Kog nudlerne efter pakkens anvisninger, mens koteletterne steger i saucen. Lad nudlerne dryppe af og anret dem på tallerkner.

Læg koteletterne ovenpå nudlerne ved hjælp af en tang. Hold dem varme.

Bland maizenaen med vandet. Pisk maizenablandingen i saucen, bring det så i kog og lad det simre til saucen er jævn, 1-2 min. Hæld saucen over koteletterne, garner med peberfrugt og server straks.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7720 gange,
og udskrevet 151 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
rigtig god og nem.