Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sennepskoteletter med blancheret broccoli og sauce

Sennepskoteletter med blancheret broccoli og sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 g.smør
2 løg
 
 Sauce:
3 dl.bouillon
1 dl.tør hvidvin
1 spsk.dijonsennep
1 tsk.estragon
 salt
 peber
1 dl.creme fraiche 38%
 
 Tilbehør:
 ris f.eks. basmati
1 buket broccoli
 


Opskrift:

Brun koteletterne i halvdelen af smørret og fordel dem i et smurt ovnfast fad.

Hak løgene, svits dem klare i resten af smørret og fordel dem over koteletterne. Hæld fedtet fra panden og kog den af med bouillon og hvidvin. Smag til med sennep, estragon, salt og peber og jævn saucen med creme fraiche.

Hæld saucen over koteletterne og steg kødet mørt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min.

Del broccolien i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 2 min., de må ikke miste deres sprødhed.

Kog risene som angivet på emballagen og server dem til koteletterne sammen med saucen og den kogte broccoli.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11308 gange,
og udskrevet 219 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu