Sennepskoteletter med blancheret broccoli og sauce

Sennepskoteletter med blancheret broccoli og sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 svinekoteletter
25 g.smør
2 løg
 
 Sauce:
3 dl.bouillon
1 dl.tør hvidvin
1 spsk.dijonsennep
1 tsk.estragon
 salt
 peber
1 dl.cremefraiche 38%
 
 Tilbehør:
 ris f.eks. basmati
1 buket broccoli
 
Opskrift:
Brun koteletterne i halvdelen af smørret og fordel dem i et smurt ovnfast fad.

Hak løgene, svits dem klare i resten af smørret og fordel dem over koteletterne. Hæld fedtet fra panden og kog den af med bouillon og hvidvin. Smag til med sennep, estragon, salt og peber og jævn saucen med creme fraiche.

Hæld saucen over koteletterne og steg kødet mørt i ovnen ved 180 grader i ca. 25 min.

Del broccolien i små buketter. Kog dem i letsaltet vand i ca. 2 min., de må ikke miste deres sprødhed.

Kog risene som angivet på emballagen og server dem til koteletterne sammen med saucen og den kogte broccoli.





karakterer:
Opskriften er vist 12576 gange,
og udskrevet 289 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu