Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bjørns dyrekrebinetter

Bjørns dyrekrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :


Bjørns dyrekrebinetter, billede 4 Bjørns dyrekrebinetter, billede 1 Bjørns dyrekrebinetter, billede 2 Bjørns dyrekrebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 g.dyrekød fra bov hals eller slag
200 g.røget spæk
1 æg
1 dl.rasp
 salt
 peber
 
 Stegning:
 smør
 olie
 
 Sauce:
2 spsk.hvedemel
5 dl.bouillon
2.5 dl.fløde
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kød og spæk køres en gang gennem kødhakkeren.

Kødet æltes med æg og rasp, og krydres med salt og peber Farsen rulles til en tyk pølse som skæres i passende skiver som formes til krebinetter.

Krebinetterne vendes i rasp og steges på panden i smør og olie 5-6 minutter på hver side.

Mel drysses på panden og røres godt ind, bouillon tilsættes lidt efter lidt, saucen spædes op med fløde og smages til med salt og peber.

Krebinetterne serveres med kogte kartofler og blandede grønsager samt en klat ribsgele.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)

Opskriften er vist 22188 gange,
og udskrevet 362 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu