Bjørns dyrekrebinetter

Bjørns dyrekrebinetter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Ukendt oprindelseslandKilde : Bjørn Kok

Indsendt af : Bjørn Kok

Indsendt :      Red :
Bjørns dyrekrebinetter, billede 4 Bjørns dyrekrebinetter, billede 1 Bjørns dyrekrebinetter, billede 2 Bjørns dyrekrebinetter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
500 g.dyrekød fra bov hals eller slag
100 g.røget spæk
1 æg
1 dl.rasp
 salt
 peber
 
 Stegning:
 smør
 olie
 
 Sauce:
1 spsk.hvedemel
2.5 dl.bouillon
1.25 dl.fløde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kød og spæk køres en gang gennem kødhakkeren.

Kødet æltes med æg og rasp, og krydres med salt og peber Farsen rulles til en tyk pølse som skæres i passende skiver som formes til krebinetter.

Krebinetterne vendes i rasp og steges på panden i smør og olie 5-6 minutter på hver side.

Mel drysses på panden og røres godt ind, bouillon tilsættes lidt efter lidt, saucen spædes op med fløde og smages til med salt og peber.

Krebinetterne kan serveres med kogte kartofler eller Pommes rissoles og kogte grønsager evt. bønner samt en klat ribsgele.





karakterer:
Opskriften er vist 24969 gange,
og udskrevet 409 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu