Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret svinekotelet med gurkemeje-ris

Paneret svinekotelet med gurkemeje-ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinekoteletter uden ben á ca. 175 g
1 dl.cornflakes (evt. rasp)
1 spsk.parmesanost
1 spsk.persille
 Salt
 peber
15 g.smør eller margarine
 
 Ris:
3 dl.vand eller bouillon
2 dl.ris
1/4 tsk.gurkemeje
 Salt
 
 Tilbehør:
250 g.kogte broccoli
 


Opskrift:

Kom cornflakes i en plastpose. Knus dem med en kagerulle. Tilsæt hakket persille, ost, salt og peber.
Snit fedtkanten 4-5 steder på koteletterne, og tryk paneringen ind i kødet.

Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side, se til at paneringen ikke bliver for mørk.
Skru ned på svag/middel varme, og lad dem stege færdige, ca. 3 minutter på hver side.

Gurkemeje-ris:
Bring vandet i kog, og tilsæt ris, gurkemeje og salt. Kog under tætsluttende låg i 12 minutter. Lad risene trække, mens retten gøres færdig.

Tips:

Skær fedtkanten fra inden paneringen. Så vil fedtindholdet i retten falde.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10679 gange,
og udskrevet 128 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu