Kom cornflakes i en plastpose. Knus dem med en kagerulle. Tilsæt hakket persille, ost, salt og peber.
Snit fedtkanten 4-5 steder på koteletterne, og tryk paneringen ind i kødet.
Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved god varme. Brun koteletterne ca. 2 minutter på hver side, se til at paneringen ikke bliver for mørk.
Skru ned på svag/middel varme, og lad dem stege færdige, ca. 3 minutter på hver side.
Gurkemeje-ris:
Bring vandet i kog, og tilsæt ris, gurkemeje og salt. Kog under tætsluttende låg i 12 minutter. Lad risene trække, mens retten gøres færdig.
Tips:
Skær fedtkanten fra inden paneringen. Så vil fedtindholdet i retten falde.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 11324 gange, og udskrevet 151 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider