Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Panerede koteletter på grønsagsbund

Panerede koteletter på grønsagsbund, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 tykke svinekoteletter med skaft
 æg
 rasp
 salt
 peber
75 g.smør eller margarine
3-4 gulerødder
1 persillerod
1 pastinak
¼ lilleknoldselleri
2-3 porrer
 


Opskrift:

Vend koteletterne i æg og derpå i salt- og peberblandet rasp.
Smelt smørret gyldent og brun hurtigt koteletterne på begge sider. Dæmp varmen og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 3-5 minutter.

Skræl gulerødder, persillerod, pastinak og selleri og skær dem i fine strimler eller riv grønsagerne på den grove side af råkostjernet. Skyl og snit porrerne fint. Smelt fedtstoffet og svits grønsagerne heri nogle minutter, til de er gennemvarme.

Anret koteletter og de svitsede grønsager på et varmt fad. Giv lune flutes eller kartofler til og evt. smør, der er tilsat persille.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12870 gange,
og udskrevet 210 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ninna i amerika  -  0000-00-00 00:00:00
Efter de er hurtigstegt haelder jeg aeblejouce ved og laegger laag paa,lader dem stege til saften er vaek.