tykke svinekoteletter med skaft4 tykke svinekoteletter med skaft
æg æg
rasp rasp
salt salt
peber peber
75
g.
smør eller margarine75 g. smør eller margarine
3-4
gulerødder3-4 gulerødder
1
persillerod1 persillerod
1
pastinak1 pastinak
¼
lille
knoldselleri¼ lille knoldselleri
2-3
porrer2-3 porrer
Opskrift:
Vend koteletterne i æg og derpå i salt- og peberblandet rasp.
Smelt smørret gyldent og brun hurtigt koteletterne på begge sider. Dæmp varmen og lad koteletterne stege færdig ved svag varme 3-5 minutter.
Skræl gulerødder, persillerod, pastinak og selleri og skær dem i fine strimler eller riv grønsagerne på den grove side af råkostjernet. Skyl og snit porrerne fint. Smelt fedtstoffet og svits grønsagerne heri nogle minutter, til de er gennemvarme.
Anret koteletter og de svitsede grønsager på et varmt fad. Giv lune flutes eller kartofler til og evt. smør, der er tilsat persille.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 14293 gange, og udskrevet 240 gange.
Kommentarer
Ninna i amerika - 0000-00-00 00:00:00 Efter de er hurtigstegt haelder jeg aeblejouce ved og laegger laag paa,lader dem stege til saften er vaek.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider