Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Marinerede svinekoteletter med tomatsalat

Marinerede svinekoteletter med tomatsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Marinerede svinekoteletter med tomatsalat, billede 4 Marinerede svinekoteletter med tomatsalat, billede 1 Marinerede svinekoteletter med tomatsalat, billede 2 Marinerede svinekoteletter med tomatsalat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
   
  Marinade:
2 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Citronpeber
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
2 tsk. Brun farin 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
   
  Tomatsalat:
8 Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
200 gram Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 dl. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
4 spsk. Balsamico, mørk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
4 Bagekartofler 1 stor bagekartoffel vejer ca. 300 gram.
   


Opskrift:

Dagen før:
Marinaden blandes og kommes i fryseposen med koteletterne. Stilles i køleskabet til dagen efter.

På dagen:
Koteletterne steges på en tør pande og krydres med salt. Steges ca. 6-8 minutter på hver side ved svag varme.

Tomaterne skæres i skiver, løgene hakkes og drysses over. Olivenolien blandes med balsamico og tilsmages med salt, peber og sukker, som hældes over tomaterne.

Tips:

Retten kan serveres med bagte kartofler. Husk at marinere dagen før. Retten tager ca. 60 min. at lave såfremt de vælger at lave bagekartofler som tilbehør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (11 stemmer)

Opskriften er vist 62571 gange,
og udskrevet 993 gange.


Energi:
KJ total 19988 (4759 kcal)
KJ pr. Pers. 4997 (1189 kcal)
Vægt ialt 3154 gram
Vægt pr. Pers. 788 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 633 KJ (150 kcal)
Protein 5.0 gram
Fedt 10.7 gram
Kulhydrat 9.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu