Koteletter, øl- og honningmarinerede, med bagte kartofler og rødbeder

Koteletter, øl- og honningmarinerede, med bagte kartofler og rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
4 koteletter a 175 g
4 kartofler
4 rødbeder
 
 Krydder smør:
80 g.smør
2 fedknust hvidløg
2 tsk.skalotteløg
1 spsk.hakket persille
1 tsk.dijonsennep
 
 Marinade:
1 pilsner
1 dl.honning
0.75 tsk.sennepspulver
1 tsk.chilipulver
1 tsk.tørret salvie
1 spsk.citronsaft
½ spsk.salt
 
Opskrift:
Ingredienserne til marinaden piskes sammen. Koteletterne marinerers 2- 3 timer i køleskab..

Koteletterne trykkes tørre og steges derefter 5-6 minutter på hver side. Lad koteletterne trække 10 min under stanniol inden serveringen.

Vask rødbeder og kartofler og bag den i en 200 grader varm ovn, de er møre efter 1 1/4 time. Rør kryddersmørret sammen. Skær et kryds i kartoflerne og rødbederne, læg kryddersmørret heri.


karakterer:
Opskriften er vist 20352 gange,
og udskrevet 437 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.7    (9 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu