Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med rodpersille og kål

Koteletter med rodpersille og kål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
6 svinekoteletter
100 g.spidskål
1 persillerod
1 løg
1 dl.sherry
1 lille bæger creme fraiche 18%
 salt
 peber
 lidt muskatnød
 


Opskrift:

Brun koteletterne i lidt margarine og drys med salt og peber.

Rens imens spidskål og rodpersille, skær dem i småstykker og damp dem halvmøre.

Tag koteletterne af ilden og tilsæt mere margarine. Hak løget og svits det på panden. Tilsæt den halvmøre spidskål og rodpersille og dernæst sherryen og lad retten snurre et par minutter.

Læg hver kotelet på et stykke folie og kom en klat af de svitsede grønsager ovenpå. Drys med krydderier og kom til slut en klat creme fraiche ovenpå.
Pak folien godt om indholdet og bag koteletterne i ovn ved 225 grader i ca. 15 min.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7335 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Jeanne Meisner   -  2018-10-15 17:26:26
Mangler at få både grader til almindelig og til varmluft. Er så glad for opskrifterne.


Hanne  -  2013-09-17 10:16:26
Noget speciel opskrift, der står: "tag koteletterne af ilden", der er vist ikke mange der bruger åben ild her i DK i forbindelse med madlavning. Jeg ved udmærket hvad det betyder, men for en ukyndig kok, ville det mere korrekt at skrive "tage dem af varmen"