Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ungarske koteletter i fad

Ungarske koteletter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Ungarn

UngarnIndsendt :


Ungarske koteletter i fad, billede 4 Ungarske koteletter i fad, billede 1 Ungarske koteletter i fad, billede 2 Ungarske koteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
   
  Sauce:
0.5 Løg 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
75 gram Bacon i tern
70 gram Tomatpure. koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Paprika
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
3 dl. Svinebouillon 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Brun koteletterne på pande, og kom dem derefter i fad.

Sauce:
Svits finthakket løg og bacon på pande, hvorefter resten tilsættes, hældes derefter over koteletterne.

Stilles i en 200 grader C. alm. ovn i ca. 45 min.

Serveres med løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (19 stemmer)

Opskriften er vist 60619 gange,
og udskrevet 1659 gange.


Energi:
KJ total 5713 (1360 kcal)
KJ pr. Pers. 714 (170 kcal)
Vægt ialt 1124 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (121 kcal)
Protein 12.8 gram
Fedt 7.0 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-06-13 18:43:03
Creamfraice, masser af salt og peber høre sig til. Og peberfrugt i tern


  -  2011-01-03 15:59:35
jeg har også altid kommet creme fraich i saucen.....


  -  2010-05-12 18:01:44
Kommen høre til i det tjekkiske køkken... Vi rejser mellem danmark og ungarn og hvis den skal være rigtig ungarnsk, ville jeg putte mere paprika i, og evt. nogle svampe...


weber  -  0000-00-00 00:00:00
der skal kommen i hvis den sakal være ungarsk


Per  -  0000-00-00 00:00:00
manglede en smugle smag, måske den skulle have en bouillonterning sammen med væsken/vandet