Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paprikakoteletter med spinat

Paprikakoteletter med spinat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Paprikakoteletter med spinat, billede 4 Paprikakoteletter med spinat, billede 1 Paprikakoteletter med spinat, billede 2 Paprikakoteletter med spinat, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.koteletter
10 g.smør/margarine
1/2 spsk.olie
 
 Sauce:
1 stortløg
1 1/2 spsk.hvedemel
1 tsk.paprika
1 dl.fløde 13%
1 1/2 dl.vand
200 g.hele spinatblade (evt frost)
 


Tilbehør:
Pasta, Grøn salat.
Opskrift:

Varm ovnen op til 200 grader C. alm. ovn.

Brun koteletterne i gyldent fedtstof et halvt minut på hver side ved god varme på en pande og tag dem op.

Hak og svits løget i det tiloversblevne fedtstof. Drys mel, paprika og lidt salt over og lad det varme igennem under omrøring et par minutter. Fjern panden fra varmen, hæld fløde og vand i og pisk saucen igennem.

Læg blacherede spinatblade i et ovnfast fad. Læg koteletterne ovenpå spinaten og hæld saucen over. Sæt fadet i ovnen i ca 20 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22901 gange,
og udskrevet 483 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu