Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paprika koteletter med ananas

Paprika koteletter med ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 tykke eller 8 tynde nakkekoteletter
1 skiveananas pr. kotelet
1-1 1/2 dl.ananassaft
1 bægercremefraiche 38%
1 storrød peberfrugt
1 storgrøn peberfrugt
1 løg
 salt
 peber
 paprika
 Smør til stegning
 Cognac
 


Opskrift:

Koteletterne aftørres og krydres med salt peber og paprika.

Løget pilles og hakkes fint, peberfrugt befries for ribber og kerner, og hakkes halvgroft.

Koteletterne brunes i rigeligt smør på begge sider og tages til side.

Løgene svitses i samme smør (der kan evt. tilsættes mere fedtstof). Når løgene er klarede, tilsættes de hakkede peberfrugter som svitses med et øjeblik. Tilsæt ananas saften og reducer til ca det halve. Tilsæt evt. cognac.

Tilsæt cremefraiche og lad det koge sammen ved svag varme et øjeblik. Smag til med salt, peber, paprika og evt. yderligere cognac.

Anret koteletter og ananasskiver skiftevis i et ildfast fad, og hæld saucen over.

Steges færdig i en 200 grader varm ovn i 15-20 minutter, indtil koteletterne er gennemstegte. Ovntid afhænger af koteletternes tykkelse, og hvor lang tid de fik på panden til at beynde med.

Serveres i fadet, evt pyntet med tyndtskårne ringe af peberfrugt. Hertil spises løse ris eller pasta, samt godt brød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11621 gange,
og udskrevet 405 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

vsp  -  2010-12-20 18:27:34
jeg syntes der skulle lidt karry i også så det kom jeg i fedtstoffet da jeg svitsede løgene. Det gør jeg igen.