Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Orientalske svinekoteletter

Orientalske svinekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Oprindelsesland : Orienten

OrientenIndsendt :



Ingredienser:
4 svinekoteletter
 peber
3 spsk.hvedemel
 salt
1 æggeblomme
50 g.mandelflager
40 g.smør/margarine
300 g.syltede sure kirsebær (fra glas)
1 tsk.sukker
1 tsk.maizenamel
4 cl.cognac
 
 
Opskrift:
Gnid koteletterne med peber.
Bland mel og salt på en tallerken. Pisk æggeblomme på en anden tallerken. Læg mandelflagerne på en tredie. Vend først koteletterne i mel, derefter i æg og til sidst i mandlerne. Steg dem 5 min på hver side i smør på en pande. Læg koteletterne i et dybt fad og hold dem varme.

Lad kirsebærrene dryppe godt af (gem saften) og varm dem derefter igennem på panden. Kom 3 spsk kirsebærsaft i en lille skål. Hæld resten på panden. Smag den evt. til med lidt sukker og jævn med maizenamelet, der er rørt ud i de 3 spsk salt. Hæld saucen ved koteletterne .

Lun cognac'en f.eks. i en potageske og hæld den forsigtigt over koteletterne ved serveringen.
Antænd den!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 13903 gange,
og udskrevet 140 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu