Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Napolitanske koteletter med rispillaw

Napolitanske koteletter med rispillaw, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
4 skiverskinke
2 løg
1 fedhvidløg
1 ds.flåede tomater
 rasp
 
 Tomatsovs:
1 fint hakket løg
1 fedhvidløg
1 skivebacon
1 spsk.paprika
 lidt basilikum
3 spsk.tomatpuré
2 dl.cremefraiche
 salt
 peberkværn
 evt. 1 tsk. sukker
1/4 dl.bouillon
 
 Rispillaw:
4 dl.ris
6 dl.vand
1 rødløg
1 spsk.olie
 


Opskrift:

Skinke, løg, hvidløg hakkes fint og svitses på panden, tilsæt de fintskårne flåede tomater, derefter rasp til tyk fars. Skær en lomme i koteletterne, sprøjt farsen i. Vendes i mel og steges i olivenolie 6-7 min. på hver side. Koteletterne lægges i et fad.
Lav tomatsovs på panden.

Tomatsovs:
Løg og bacon svitses, tilsæt paprika og basilikum, derefter tomatpuré og bouillon, koges ca. 10 min. tilsæt cremefraiche.

Rispillaw:
Risene svitses i olien til de er blanke, tilsæt det finthakkede løg og vand, lad det koge op og skru ned til laveste blus, lad risen stå i 18 min. Risene slås løse med en gaffel tilsæt 1 tsk. salt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8680 gange,
og udskrevet 140 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu