Nakkekoteletter med honning og chutney

Nakkekoteletter med honning og chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1-3 spsk.honning
125 g.champignoner
 paprika
 peber
30 g.smør
4 spsk.mango chutney
 suppe eller rødvin
 hvedemel
 perleløg
 
 
Opskrift:
De fire nakkekoteletter skæres ud i 2x2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i mel.
I en pande smeltes smørret og kødet brunes heri. Efter bruningen tilsættes honning og mango-chutney. Tilsæt lidt rødvin eller suppe. Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min ved svag varme.

Rens og halver champignonerne. Kom dem på panden og lad dem stege med i fem minutter. Kom evt. nogle perleløg sammen med champignonerne. Smages til med lidt peber og/eller mango-chutney. Løse ris er yderst velegnede til denne ret.





karakterer:
Opskriften er vist 14509 gange,
og udskrevet 313 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (6 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu