Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekoteletter med honning og chutney

Nakkekoteletter med honning og chutney, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 nakkekoteletter
1-3 spsk.honning
125 g.champignoner
 paprika
 peber
30 g.smør
4 spsk.mango chutney
 suppe eller rødvin
 hvedemel
 perleløg
 
 


Opskrift:

De fire nakkekoteletter skæres ud i 2x2 cm store firkanter, drysses med paprika og vendes i mel.
I en pande smeltes smørret og kødet brunes heri. Efter bruningen tilsættes honning og mango-chutney. Tilsæt lidt rødvin eller suppe. Låg lægges på og kødet gives ca. 10 min ved svag varme.

Rens og halver champignonerne. Kom dem på panden og lad dem stege med i fem minutter. Kom evt. nogle perleløg sammen med champignonerne. Smages til med lidt peber og/eller mango-chutney. Løse ris er yderst velegnede til denne ret.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10786 gange,
og udskrevet 246 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu