Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Himmelske karrykoteletter i fad

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

Svinekoteletter - Koteletter - koteletIndsendt :


Himmelske karrykoteletter i fad, billede 4 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 1 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 2 Himmelske karrykoteletter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
1 ds. Ananas. konserves 1 dåse ananas indholder ca 350 g. ananas drænet vægt.

1 skive ananas vejer ca. 40 gram
1 glas Champignon, glas 1 glas champignon vejer ca. 280 gram, 170 gram drænet vægt.
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 Bouillonterning 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Karry
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Jævning: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
    1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
  Tilbehør: 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
7 dl. Vand 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 dl. Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram


Tilbehør:
Ris, chutney og evt. ærter.
Opskrift:

Vend koteletterne i en blanding af karry, salt og peber. Steg dem så på panden og læg dem i et ovnfast fad.

Hæld saften fra ananas og championens og gem den.

Steg ananas til de er let gyldne på panden og fordel dem over koteletterne.

Rist champignons på panden og fordel over.

Kom en klat smør på panden og brand en skefuld karry af. Så koges panden af med saften, herefter tilsættes fløden og bouillonterningen og saucen jævnes om nødvendigt og hældes ved koteletterne.

stilles i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 40-50 minutter.

Serveres i egen skål.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (268 stemmer)

Opskriften er vist 334806 gange,
og udskrevet 23109 gange.


Energi:
KJ total 14189 (3378 kcal)
KJ pr. Pers. 3547 (844 kcal)
Vægt ialt 2404 gram
Vægt pr. Pers. 601 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 590 KJ (140 kcal)
Protein 6.7 gram
Fedt 6.8 gram
Kulhydrat 13.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Himmelske karrykoteletter i fad

Elin  -  2018-01-19 17:43:00
Tænker kyllingebryst, ikke bliver lige så tørt i denne ret som koteletter ❓det må prøves, da jeg ikke spiser gris

Sarah W  -  2017-11-16 19:31:04
Det er en dejlig ret, den er nem at lave og den smager super godt, jeg har lavet denne ret mange gange

MJ  -  2017-09-09 17:20:49
Den vil jeg prøve og lave...... lyder mums

Morten A  -  2017-06-26 13:38:39
Ananas og kød, ananas på pizza, ananas i burgere er og bliver bare en kriminel handling...!!!

Marlene  -  2017-04-10 19:28:04
En af mine ynglings opskrifter, nem at lave. Smager fantastisk som den, har man lyst kan man kan erstatte og tilføje efter smag. Jeg bruger nogle gange kokosmælk, porrer eller chili.

Nanna  -  2015-10-22 16:49:40
Super lækker! Har prøvet den som traditionel, sidst prøvede jeg dog med kylling i stedet også Med porrer! Gjorde kun retten endnu mere lækker syntes jeg!

Megatron!!  -  2015-10-06 18:49:05
Super ret og nem at lave, brugte bare friske champs istedet😆 Peace out 😆😆

Hella  -  2015-01-08 13:45:20
Jeg skal lave den i aften for første gang. Jeg vil bruge stykker af frisk ananas i stedet for ringe og så vil jeg stege et løg i ringe sammen med friske champignons. Ved servering vil jeg drysse med lidt kokos og jordnødder og stykker af frisk ananas. Jeg vil servere basmatisk ris til. Glæder mig :)

Helle  -  2014-01-28 19:11:07
Undlod champignon og brugte dobbelt portion ananas. Super godt.

Lindbeck/Nielsen  -  2013-02-08 18:11:20
Super opskrift. Den skal bare prøves. Vi er helt vilde med den.

Pia  -  2012-11-29 14:41:52
Den smager bare super godt! Ungerne elsker det og så er den så simpel, let og hurtig at lave. Jeg giver dog ikke retten så lang tid i ovnen,da kødet bliver meget tørt.

Pernille  -  2012-11-22 17:00:40
Tilsætter løg og æbler i tern på panden sammen med ananas.. Mums!!!! Er ellers ikke vild med karry - men fordi denne ret har den søde ananas/æble smag i sig er jeg vild med kombinationen af det stærke og det søde.

  -  2012-03-15 17:07:03
Fantastisk :) Kunne forstille mig at det smagte godt med flået tomat i også ... Men den opskrift hitter her hjemme og det bliver ikke sidste gang den bliver brugt.

  -  2012-03-05 01:22:24
Helt fantatisk ret - og nem kan laves klar i forvejen og sættes i ovnen senere - jeg laver altid en ekstra potion karrysovs - lækker mums. :-)

Peder  -  2012-02-17 17:18:39
Hej Hvilken slags bouillionterning? Svin - grønsags- eller noget helt andet?

Ditte Jørgensen  -  2012-01-24 18:09:44
Her i huset ELSKER vi også denne ret. Den er nem at lave - også til gæster og så passer den jo sig selv når den er kommet i ovnen. - vil prøve med Kylling næste gang :-)

  -  2011-12-12 22:44:05
Kan sagtens bruges som gæstemad

  -  2011-11-24 12:45:44
Himmelsk nem ret

Mette  -  2011-08-16 18:25:39
Som tidligere skrevet var denne opskrift i en fakta reklame for laaang tid siden. Har lavet den op til flere gange og den er en succes hver gang. :-) Laver den dog med kyllingefilet. Rasmus: En af de første gange jeg lavede den skillede soven også, men har den ikke gjort alle de andre gange. Ved ikke selv helt hvorfor, men husk at rør rundt i sovsen mens du kommer fløden i. :-)

Mads  -  2011-04-18 08:31:27
Mmmmhhhhh, bedste...fadkoteletter...EVER! 10 herfra!

kgrande  -  2011-02-05 00:27:25
Brug dog FRISKE champignons - de har en helt anden delikat smag - skal prøve den en af dagene - mange år siden jeg lavede noget lignende.

Marianne i Nice,Frankrig  -  2010-12-14 10:34:01
God ide med porre, jeg ville have puttet et løg i, men porre er jo en løgart, så det passede jo lige så godt.

  -  2010-10-23 17:07:32
Dette er en fantastisk ret som jeg tit laver og som bare er gode som hverdagsret men også til gæster. Mums!!

  -  2010-10-22 10:55:09
Kæresten kan ikke lide champignon. Kan man erstatte det med noget andet?

TT  -  2010-08-17 22:12:48
uhmm.. den elsker jeg. kød var heller ikke tør..

Nammenam  -  2010-05-31 18:47:56
SUPER nem og velsmagende ret. 10 herfra. Et ekstra glas champignon ville absolut ikke skade:)

  -  2010-03-04 18:43:41
Må indrømme det er en Helt fantastisk ret, den smager så lækker og kan spises tit fordi man bare har lyst til den umhhh..jeg tilsætter også coctail pølser som lige får en tur på panden mums

Janni86  -  2010-02-17 20:25:57
Mums!!! det smage sååå godt...

sukker  -  2010-02-14 14:35:06
rigtig god mad må godt være en smule stærker i smag

Karina  -  2009-11-24 22:10:27
DEJLIGT! Lavede det med friske champignon og kokosmælk. Serverede det for mine forældre, og de kunne begge rigtig godt lide det (selv om min mor ikke spiser champignon eller ananas)

susan  -  2009-11-20 09:33:33
Det er bare det lækreste ret...MUMS..kanon god smag og perfekt med ananas...meget populær hos os samt alle børnene

Jane.  -  2009-10-17 08:37:44
Servere stegte bananer til,smager rigtigt godt.

Ida  -  2009-09-17 14:31:17
Nej! Ananas fra dåse kan gå an, de friske er dejlige men bøvlede at have med at gøre. Men at anbefale champignons på glas, synes jeg er underligt fra den ellers fortrinlige portal. Om igen.

W Heinze  -  2009-09-10 08:04:13
Der er meget stor forskel på karry, også hvordan den bliver behandlet, så pøv jer frem, du vil opdage at det betaler sig

Tine  -  2009-08-13 11:39:51
Skal lave den til fødselsdag 25 pers. for min søn. Lyder let og til at gå til!

  -  2009-04-14 15:36:23
Himmelske er ikke bare pral supergode , nemme at lave Når jeg laver ris kommer jeg finthakket løg i gryden og steger dem klare i lidt olie , og derefter kommer risene i ,og bruner dem lidt så får de en bedre smag , derefter kommes der vand i gryden , og koges som opskriften på posen Alex

Marian  -  2009-03-24 12:45:46
Hvis man bruger friske champignon kan man evt. bruge æblejuice som væde istedet for den væde glas champignonligger i.Det kan man iøvrigt til al karrysovs. Lækker ret.

Alex   -  2009-01-12 22:10:22
Super ! Jeg kom 2 porrer i, og ingen Marizena . Jeg fik meget ros for denne ret , skal laves igen og igen . nem at lave

Bettina  -  2009-01-11 21:09:02
Ja, dette er virkelig en himmelsk ret. Vi har lavet den mange gange og givet den videre til nogle stykker som også er vilde med den.

Helle  -  2008-11-18 01:04:10
Prøv at lægge en skive ost mellem ananasen og koteletterne....

Hanne  -  2008-11-15 12:40:09
De smager bare så godt, og børne elsker dem

isabella  -  2008-11-11 08:57:21
jeg lavede den retten med kokosmælk istedet for fløde og det smagt rigtig godt

R. Milde  -  2008-11-10 17:36:23
Absolut en god ret.

Lene  -  2008-10-19 11:25:35
En ret man bare skal lave igen og igen !!! Prøv at tilsæt rosiner og æbler og til sidst en flækket banan !! MUMS

anette  -  2008-10-18 20:02:15
Uhm. Let, hurtig og smager rigtig dejligt. Valgte dog at drysse koteletterne istedet for at vende dem i krydderierne.

Lene  -  2008-10-04 19:46:45
Har lavet retten her til aften- den smagte rigtig godt ! Vil helt sikkert lave den igen. Prøvede at komme rosiner i + bananer som der var een som foreslog. Prøv det !!!!!!

Heidi=)  -  2008-09-17 09:38:35
Det er bare en super god ret. Dejlig nem at lave når man har lidt travlt.

berit  -  2008-07-15 17:39:56
det er ikke sidste gang vi har prøvet den opskrift

Karinus  -  2008-07-07 08:59:51
Den var god, dog synes jeg den var lige stærk nok med alt den karry, men så ved jeg det til en anden gang.

mille  -  2008-04-28 14:47:53
F A N T A S T I S K E !!!! Retten er bare god. mums. mums

Marlene  -  2008-04-12 14:41:17
Himmelsk er det helt rigtige navn... Og sovsen blev bare så lækker. Bedre bliver det bare ikke

Charlotte  -  2008-04-08 14:12:55
HVILKET BOUILLON SKAL BRUGES?? DET LYDER RIGTIGT LÆÆKKERT!!

Dorthe01  -  2008-03-06 14:53:34
Til Hanne. Ja helt klart - ligesom alle andre retter der ligner - spis den et par dage og frys resten SUPER hilsen Dorthe01

hanne  -  2008-03-02 15:38:31
Kan denne ret fryses. ?????

Dorthe01  -  2008-02-08 10:59:13
Til Marina: Mælk er OK, så skal du ikke komme vand i som jeg med en boulionterning, så bliver det for vandet - nøjes med mælk og evt. kog boulionterningen deri - tilsidst lav sovsen lidt tykkere med marizena-jævning, skal bare drysses i og røres rundt, klumper ikke - god fornøjelse.

Marina  -  2008-02-04 19:20:36
Har nogen prøvet at lave den med mælk i stedet for med fløde?

Dorthe  -  2008-01-31 12:23:54
En utrolig lækker ret, jeg kom også friske champignon og porrer i. For at der kommer mere sovs kokte jeg en boulion-terning i ca. ½ l vand lod det koge ind til ca. det halve + ½ fløde 18% MUMS super. OGSÅ god til gæster, da den kan laves om formiddagen og så i ovn inden den skal serveres med ris og flutes. 10 point af mig.

Dorthe  -  2008-01-29 15:22:09
Jeg vil bede om et råd, jeg skal for første gang lave retten i morgen 30. jan. 08 - kan den varmes igen næste dag ??? har nogen prøvet det ?? Jeg vil være glad for et hurtigt svar :-)

Mama  -  2008-01-15 19:37:22
Lækker og nem ret. Er dog enig i at friske champignoner passer bedre til denne ret. Dog var der ikke så meget sovs, så vil nok vælge at lave en dobbelt portion sovs næste gang.

bjarne skov poulsen  -  2008-01-06 12:53:01
det er en SUPER ret, den står tit på programmet her i huset. Vi bruger også at flække bananer og riste dem på samme måde som ananassen og lægger dem oven på, det giver også et lille pift.

kristina  -  2007-11-21 16:05:01
Det smager godt hvis man tilføjer porrer....

kirsten  -  2007-11-20 15:41:01
Hele familie kan godt li , det smager godt

mette  -  2007-11-05 12:57:32
rigtig god ret- nem at lave

Hulle  -  2007-10-16 19:43:40
Ikke for noget...men brug lige friske champignon. Champignon i glas burde forbydes!

Lotte  -  2007-09-15 15:14:59
RIGTIG god opskrift!!!!

Rosa  -  2007-09-09 10:59:19
En super lækker ret. Og er bare nem at lave

Kirsten  -  2007-08-29 15:48:04
Jeg glæder mig til at prøve denne spændende ret

Mie Hofmann  -  2007-08-28 08:03:04
Smager bare helt fantastisk, kan varmt anbefales

Pia  -  2007-07-21 20:39:33
Smager himmelsk - Har prøvet opskriften flere gange, men foretrækker at bruge friske champignon i stedet for på glas, men det er selvfølgelig en smagssag. Kan også godt anbefales som en ret der laves, når man skal have gæster

Susanne  -  2007-06-28 21:35:42
Lavede det her til aften til stor begejstring for alle, børn som voksne. MEGET lækkert! Og let at lave.

Inge - the other one  -  2007-06-04 04:44:51
try it with corn - it is very nice that way, too

Vicki 11 år!  -  2007-04-25 19:06:46
Jeg syntes maden smager så godt det er en mega god opskrift!KUNNE GODT SPISE MERE END ET FAD

ibea  -  2007-03-17 14:24:39
bare pragtfuld smag

Nellie  -  2007-03-16 17:42:45
Og så har alle de andre ret. Det er godt med bacon, det er godt med andre slags kød, godt med kokosmælk, ekstra karry....bare GODT GODT GODT!!!!

Nellie  -  2007-03-16 17:40:39
Man kan bruge en let flødeost, fx letvægter fra Netto.Eller Philadelphia light. Hvis retten skal være lidt "lettere" . Det smager stadig lige godt.

Dorthe  -  2007-03-08 17:11:10
en dejlig nem ret kan også bruges til gæster

Ida in Wyoming, USA  -  2007-03-05 16:27:27
I fixed this for company and I got so many compliments. The next week I tried it with chicken and it came out sooo good. I did put a little more curry in as somebody recommended.

jørgen k  -  2007-02-23 13:45:01
skal prøve den i aften skriver senere om hvordan den var

Marlene  -  2007-02-23 13:12:52
Har ikke prøvet den endnu, men skal det i morgen.. Glæder mig allerede, det lyder til at være rigtig lækkert.. Skriver da lige hvad jeg synes når jeg har prøvet den..

Per  -  2007-02-20 11:04:46
Den jævnes nemmest på panden med maizena blandet med vand, f.eks. i en melryster. Servers i egen skåltror jeg menes at den serveres i skålen det er lavet i.

PeterN  -  2007-02-20 04:09:53
Hvordan jævner man nemmest en sovs som den i opskriften der er lavet på en pande? Hvad menes der med "serveres i egen skål" - hvad skal serveres i en skål?

pia  -  2007-02-19 09:05:58
alt mad med karry er lækkert , så prøv endelig denne

Sus  -  2007-01-20 15:52:50
Virkelig virkelig en dejlig og smagfuld ret og MEGET nem at lave..

Rasmus  -  2007-01-20 15:46:23
Jamen sovsen skilte, ved ikke lige hvor det gik galt i andre har jo åbenbart ramt plet hehe. Så nogle ideer til hvor jeg lavede ged i den?

Lecia  -  0000-00-00 00:00:00
De er super - man kan drysse lidt ristet kokosmel over retten, det smager vildt godt.

Bjarne m  -  0000-00-00 00:00:00
Smager så godt. Fam. gav topkarakter

Helle -  -  0000-00-00 00:00:00
Smager super godt...Nem at lave.. Skal helt sikkert laves igen. ;-)

lisbeth  -  0000-00-00 00:00:00
MUMS! Også perfekt til børn!

lou  -  0000-00-00 00:00:00
laver koteletter med karry og paprika, koger pande af med ds. tomat og glas champignon og fløde... uhm! skal prøve denne opskrift. lyder spændene

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Prøv med 3 cm tykke skiver af hamburgerryg-det er lækkert

lotte  -  0000-00-00 00:00:00
det er et ½ år siden den var som opskrift i en fakta reklame og vi har nydt den adskellige gange den er rigtig god

Carina  -  0000-00-00 00:00:00
prøv at komme en dåse kokosmælk i, det giver det sidste lækre pift.

Per  -  0000-00-00 00:00:00
Brugte 2 spsk. karry, 2 tsk. salt og 1 tsk til koteletterne, det passede med det der kunne hænge ved, men de blev godt stærke men alligevel himmelske

JOHANNES  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg har lavet retten både med kyllingefilet og mørbrad, det passer også perfekt til. Jeg har desuden tilsat ristede bacontern. Uhm..........

susanne  -  0000-00-00 00:00:00
Det smager bare så godt... Den skal prøves! Lavede den i fredags og skal lave den igen i dag tirsdag. Det er himmlsk

peter  -  0000-00-00 00:00:00
nem og så smager det