Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med mandler og ananas

Koteletter med mandler og ananas, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
50 g.mandler
4 skiverananas fra dåse (eller 140 g frisk ananas)
1 tsk.karry
1 spsk.olie
4 Svinekoteletter
 
 Karrysovs:
4 dl.bouillon
1 spsk.hvedemel
1 tsk.karry
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
4 dl.(Brune) ris
200 g.finthakket hvidkål
100 g.bønnespirer
 


Opskrift:

Mandlerne smuttes og hakkes groft. Ristes på en tør pande.
Ananasskiverne drysses med karry og steges i olie ca. 1 minut.
Koteletterne steges på samme pande ca. 5 minutter på hver side alt efter tykkelse.

Sovs:
3 dl bouillon bringes i kog i en gryde og jævnes med 1 spsk mel udrørt i resten af bouillonen. Krydres med salt, peber og karry og koges godt igennem.

Læg en skive ananas på hver kotelet og drys mandlerne over. Hertil serveres ris, salat og sovsen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12116 gange,
og udskrevet 386 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Henry  -  2008-10-13 17:36:18
Er det helt umuligt, at der er nogen der vil lære mig at lave noget brun sovs, jeg er 82 år og mand, og har aldrig lavet sovs, så HJÆLP mig dog nu. Kærlig hilsen Henry.