Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med linsepuré og estragonsauce

Koteletter med linsepuré og estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 svinekoteletter á ca. 200 g uden ben
 salt
 peber
 olie til stegning
150 g.røde linser
3 dl.grøntsagsbouillon
½ bdt.broccoli, ca. 250 g, delt i buketter
1 tsk.tørret estragon
2 dl.svinebouillon
 evt. maizena til jævning
 


Opskrift:

Linserne koges i grøntsagsbouillon ca. 35-40 ved svag varme.

Koteletterne steges på begge sider i ca. 8-10 min og krydres.

Linser pureres og smages til. Broccoli koges al dente. Pandes koges af med bouillon og estragon og jævnes evt. med lidt maizena.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6621 gange,
og udskrevet 83 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu