Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Koteletter med linsepuré og estragonsauce

Koteletter med linsepuré og estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 svinekoteletter á ca. 200 g uden ben
 salt
 peber
 olie til stegning
150 g.røde linser
3 dl.grøntsagsbouillon
½ bdt.broccoli, ca. 250 g, delt i buketter
1 tsk.tørret estragon
2 dl.svinebouillon
 evt. maizena til jævning
 
Opskrift:
Linserne koges i grøntsagsbouillon ca. 35-40 ved svag varme.

Koteletterne steges på begge sider i ca. 8-10 min og krydres.

Linser pureres og smages til. Broccoli koges al dente. Pandes koges af med bouillon og estragon og jævnes evt. med lidt maizena.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7044 gange,
og udskrevet 108 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu