Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med karrysauce

Koteletter med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
10 g.smør/margarine
1 ds.ananas (ca. 100 g)
2 bananer
1 peberfrugt
10 g.smør
 
 Sauce:
15 g.smør/margarine
1 lilleløg
1-2 tsk.karry
 spsk.hvedemel
4 dl.svinebouillon
 
 Tilbehør:
 løse ris
 blandet salat
 evt. mangochutney
 


Opskrift:

Koteletter:
Drys friskkværnet peber på begge sider. Brun dem½ min. på hver side ved god varme. Færdigsteg ved svag til jævn varme ca. 4 min på hver side. Drys salt på. Tag koteletterne af panden, hold dem varme.

Skær peberfrugten i små terninger, bananerne i skrå skiver og skær afdryppet ananas i terninger - gem ananaslagen. Rist peberfrugt og ananas i smør på en varm pande i 1-2 min. Tag dem af. Rist bananskiverne et øjeblik.

Læg fyldet på koteletterne ved servering.

Karrysauce:
Svits det hakkede løg og karry i fedtstoffet et par min. Tilsæt mel og rør godt. Kom bouillon i lidt ad gangen, kog saucen ca. 5 min. Smag til med lage fra ananas, salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (10 stemmer)

Opskriften er vist 20223 gange,
og udskrevet 552 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu