Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris

Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
8 dl.jasminris
4 storesvinekoteletter
½ ds.rosiner
 rigeligt paprika
 salt
 peber
½ l.piskefløde
 
Opskrift:
Koteletterne brunes på panden og tages af.
Paprika svitses, piskefløde og rosiner tilsættes og koger op. Tilsæt salt, peber og læg kødet ned i panden igen. Skal simre 15 min. til kødet er mørt. Smages evt til med lidt mere paprika.

Serveres i fad. Risene koges og serveres løse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10816 gange,
og udskrevet 179 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu