Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris

Koteletter i rosin- og paprikasovs med jasmin ris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
8 dl.jasminris
4 storesvinekoteletter
½ ds.rosiner
 rigeligt paprika
 salt
 peber
½ l.piskefløde
 


Opskrift:

Koteletterne brunes på panden og tages af.
Paprika svitses, piskefløde og rosiner tilsættes og koger op. Tilsæt salt, peber og læg kødet ned i panden igen. Skal simre 15 min. til kødet er mørt. Smages evt til med lidt mere paprika.

Serveres i fad. Risene koges og serveres løse.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10320 gange,
og udskrevet 150 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu