Vend koteletterne i hvedemel tilsat krydderier. Brunes på begge sider i fedtstoffet. Lægges - ikke for tæt - i en bradepande.
Estragonsauce:
Fløde, hvidvin og bouillon koges igennem i en gryde. Rør maizena ud i lidt hvidvin, kom det i saucen og kog op. Smag til med estragon, salt og peber.
Hæld saucen over koteletterne. Dæk bradepanden med alufolie og sæt den på nederste rille i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter.
Damp forårsløgene møre i 4-5 min. Sauter tomaterne i lidt fedtstof i et par min.
Serveres med løse ris og salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.6
(10 stemmer)
Opskriften er vist 46353 gange, og udskrevet 1101 gange.
Energi:
KJ total 8023 (1910 kcal)
KJ pr. Pers. 2005 (477 kcal)
Vægt ialt 1597 gram
Vægt pr. Pers. 399 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 502 KJ (119 kcal) Protein 8.6 gram Fedt 7.8 gram Kulhydrat 3.4 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider