Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i estragonsauce

Koteletter i estragonsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Koteletter i estragonsauce, billede 4 Koteletter i estragonsauce, billede 1 Koteletter i estragonsauce, billede 2 Koteletter i estragonsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 gram Svinekoteletter 1 svinekotelet vejer ca. 125 gram.
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 spsk. Olie 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

15 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 spsk. Estragon, frisk
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Sauce:
2.5 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Hvidvin. tør 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Estragon, frisk
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Grønsager:
250 gram Forårsløg 1 bdt. (bundt) forårsløg vejer ca. 150 gram, heraf bruges ca. 100 gram.
250 gram Cherrytomater 1 cherrytomat vejer ca. 10 gram.
   


Opskrift:

Vend koteletterne i hvedemel tilsat krydderier. Brunes på begge sider i fedtstoffet. Lægges - ikke for tæt - i en bradepande.

Estragonsauce:
Fløde, hvidvin og bouillon koges igennem i en gryde. Rør maizena ud i lidt hvidvin, kom det i saucen og kog op. Smag til med estragon, salt og peber.

Hæld saucen over koteletterne. Dæk bradepanden med alufolie og sæt den på nederste rille i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i ca 20 minutter.

Damp forårsløgene møre i 4-5 min. Sauter tomaterne i lidt fedtstof i et par min.

Serveres med løse ris og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 42703 gange,
og udskrevet 1053 gange.


Energi:
KJ total 8023 (1910 kcal)
KJ pr. Pers. 2005 (477 kcal)
Vægt ialt 1597 gram
Vægt pr. Pers. 399 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 502 KJ (119 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 7.8 gram
Kulhydrat 3.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu