Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kantonkoteletter

Kantonkoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 løg
3 gulerødder
4-5 stængler bladselleri
4 storesvinekoteletter
 salt
 peber
25 g.margarine eller smør
1 dåse ananas i terninger (ca. 80 g)
 vand
½ dl.sherry
½ tsk.tørret timian
3 spsk.kinesisk soya
½ tsk.ingefær
1-2 spsk.maizenamel
 


Tilbehør:
løse ris eller kogte kartofler
Opskrift:

Løgene pilles og hakkes. Gulerødderne skrælles og skæres i skiver. Bladsellerien skylles og skæres på tværs i små stykker.

Koteletterne krydres med salt og peber, brunes på begge sider i fedtstoffet i en dyb pande og tages op.
Løg, gulerødder og bladselleri svitses i panden. Ananassaften blandes med vand, til der bliver 3 dl, og tilsættes sammen med sherry, ananasstykker, timian, ingefær og kinesisk soya.
Koteletterne lægges tilbage i panden. Låg lægges på, og retten steger videre ca. 15 minutter. Maizenamelet røres ud i koldt vand, og retten jævnes hermed.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10234 gange,
og udskrevet 170 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu