store løg i brede skiver3 store løg i brede skiver
god olie eller smør til stegning god olie eller smør til stegning
4
tomater i smalle både4 tomater i smalle både
2
store
squash delt på langs og skåret i tykke skiver2 store squash delt på langs og skåret i tykke skiver
2
fennikel delt i 6-8 stykker2 fennikel delt i 6-8 stykker
1
lime i tynde skiver1 lime i tynde skiver
1
l.
grøntsagsjuice1 l. grøntsagsjuice
1
spsk.
paprika1 spsk. paprika
1
melon i tynde både1 melon i tynde både
1
appelsin: saften1 appelsin: saften
125
g.
friske spinatblade125 g. friske spinatblade
salt salt
friskkværnet peber friskkværnet peber
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ved god varme 2-3 min. på hver side i en gryde.
Løgene brunes let. Tomater, squash, fennikel, lime, grøntsagsjuice og paprika tilsættes.
Koteletterne lægges ovenpå grøntsagsblandingen.
Retten koges ved svag varme i ca. 25 min.
Smages godt til med salt og peber.
Servering:
Smager godt sammen med melon dryppet med appelsinsaft og friske spinatblade krydret med salt og peber samt kogte ris.
Tips:
Forrygende også næste dag. Kødet skæres i terninger og varmes i grøntsagssaucen
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(2 stemmer)
Opskriften er vist 27065 gange, og udskrevet 318 gange.
Kommentarer
Rosa Valby - 0000-00-00 00:00:00 kan man spise ris som tilbehør?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider