Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyrige koteletter

Fyrige koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 svinekoteletter
 salt
 friskkværnet peber
3 store løg i brede skiver
 god olie eller smør til stegning
4 tomater i smalle både
2 storesquash delt på langs og skåret i tykke skiver
2 fennikel delt i 6-8 stykker
1 lime i tynde skiver
1 l.grøntsagsjuice
1 spsk.paprika
1 melon i tynde både
1 appelsin: saften
125 g.friske spinatblade
 salt
 friskkværnet peber
 


Opskrift:

Koteletterne krydres med salt og peber og brunes ved god varme 2-3 min. på hver side i en gryde.

Løgene brunes let. Tomater, squash, fennikel, lime, grøntsagsjuice og paprika tilsættes. Koteletterne lægges ovenpå grøntsagsblandingen.
Retten koges ved svag varme i ca. 25 min.
Smages godt til med salt og peber.

Servering:
Smager godt sammen med melon dryppet med appelsinsaft og friske spinatblade krydret med salt og peber samt kogte ris.

Tips:

Forrygende også næste dag. Kødet skæres i terninger og varmes i grøntsagssaucen







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 26430 gange,
og udskrevet 277 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Rosa Valby  -  0000-00-00 00:00:00
kan man spise ris som tilbehør?