Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldte koteletter med ris og rosenkål

Fyldte koteletter med ris og rosenkål, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 4 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 1 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 2 Fyldte koteletter med ris og rosenkål, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4 svinekoteletter med ben á 225 g
200 g.champignon i små tern
1 finthakket løg
 salt
 peber
 olie til stegning
4 dl.hønsebouillon
4 tsk.dijonsennep
 maizena
 
400 g.rensede rosenkål
200 g.ris
 


Opskrift:

Der skæres en lomme ind i svinekoteletten. Champignon og løg sauteres let af og afkøles. Fyldes i lommen på koteletten.

Koteletterne steges gyldne på begge sider og steger videre i ovn ved 180 grader C. alm. ovn i ca. 10 min. I samme pande kommes sennep og bouillon og dette koges sammen. Smages til med salt og peber og jævnes med maizena.

De rensede og kogte rosenkål serveres til sammen med de kogte ris.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 35301 gange,
og udskrevet 674 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

djanmis  -  2007-03-13 12:11:33
smager anderledes men godt kan anbefales


dj  -  2007-02-10 10:17:41
anderledes men godt