skalotteløg eller små zittauerløg250 g. skalotteløg eller små zittauerløg
15
g.
smør eller margarine15 g. smør eller margarine
4
dl.
grøntsags- eller tomatjuice4 dl. grøntsags- eller tomatjuice
250
g.
champignon250 g. champignon
1
spsk.
sød chilisauce1 spsk. sød chilisauce
½
tsk.
edelsüss paprika½ tsk. edelsüss paprika
Salt Salt
peber peber
1-2
spsk.
persille1-2 spsk. persille
Opskrift:
Dup koteletterne tørre med køkkenrulle og krydr dem med peber. Lad fedtstoffet blive gyldent på en pande ved kraftig varme. Brun koteletterne ½ min. på hver side og drys dem med lidt salt. Tag koteletterne af panden og læg dem på en tallerken.
Champignon-løgsauce:
Pil løgene og skær dem i halve eller kvarte afhængig af løgenes størrelse. Svits løgene 3-4 min. på panden i fedtstoffet. Tilsæt juice og lad løgene småkoge ca. 5 min. under låg. Rens champignon og skær dem i kvarte. Kom dem på panden sammen med chilisauce og paprika. Lad saucen småkoge ca. 10 min. under låg. Smag til med salt og peber.
Læg koteletterne ned i saucen og lad dem simre ca. 2 min. på hver side. Drys retten med hakket persille.
Serveres med Løse ris samt broccoli eller grønne bønner.
Tips:
I stedet for et låg kan panden tildækkes med alufolie.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(15 stemmer)
Opskriften er vist 64916 gange, og udskrevet 1567 gange.
Kommentarer
Michelle - 2012-10-19 13:35:49 Helt vidunderligt ! .. det smagte så lækkert ! ..
det skal laves igen imorgen til min søns Halloween fest ...
Mema :0) - 0000-00-00 00:00:00 Mmm, det lyder godt ! Det laver vi i skole køkkenet <3 TAK..
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider