Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Engelske koteletter

Engelske koteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Oprindelsesland : England

EnglandIndsendt :


Engelske koteletter, billede 4 Engelske koteletter, billede 1 Engelske koteletter, billede 2 Engelske koteletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 svinekoteletter med eller uden ben
25 g.smør/margarine
 salt
 peber
1/4 l.kogende bouillon
½ tsk.hvidløgssalt
1/8 tsk.peber
2 spsk.hvedemel
1 koprevne æbler
1 tsk.citronsaft
 
 Flødebeberrod:
2 dl.piskefløde
1½-2 spsk.sukker
80 g.fintrevet peberrod
1½-2 spsk.vinaigre hvidvinseddike eller citronsaft
 


Opskrift:

Koteletterne bankes let med en knyttet hånd. De brunes hurtigt i fedtstof på panden, krydres og lægges i et ildfast fad.

Panden koges af med bouillon og krydderier til skysauce, der jævnes med udrørt meljævning. Rå, revne æbler blandes i saucen sammen med citronsaft og koger et øjeblik deri, til det er tykt og jævnt. Æblesauce fordeles på koteletterne.

Flødepeberrod:
Fløden piskes til skum med sukker. Den flødeskummet smages til med eddike, og fintrevet peberrod.
Serveres evt. i hele eller halve udhulede tomater.

Retten stilles i ovnen uden låg 40 min. ved 200 grader C. alm. ovn. Hertil serveres pommes frits og flødepeberrod.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (19 stemmer)

Opskriften er vist 71275 gange,
og udskrevet 757 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann  -  2013-02-03 11:39:37
Hold da op, det ser godt nok ikke lækkert ud!


Ploug19  -  2010-10-18 18:40:22
Dette er en utrolig lækker ret, og den er forholdsvis nem at lave. En ting jeg prøvede 2 gang jeg lavede den, det var at komme lidt revet ost over sovsen/kødet inden det skulle i ovnen. Og det må jeg sige at det gir lige et ekstra løft i denne opskrift :D


mortto  -  2007-05-02 16:51:53
det smager utrolig godt.


  -  0000-00-00 00:00:00
en englænder kunne aldrig drømme om at jævne en gravy