Chiliris:
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca. 20 minutter.
Dildsauce:
Skyl dilden og hak den fint. Bland den i yoghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.
Koteletter:
Drys koteletterne med peber. Brun dem ca. et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side.
Tilbehør:
F.eks. salat af snittet Iceberg salat (Eller kinakål) og tynde agurkeskiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10508 gange, og udskrevet 195 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider