Koteletter med chiliris

Koteletter med chiliris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
0.25 tsk.peber
10 g.smør
0.5 spsk.olie
4 koteletter
 
 chiliris:
0.5 lille chilipeber
0.5 spsk.olie
2 tsk.karry
4 dl.løse ris
6 dl.vand med bouillon
 
 sauce til salat:
3 dl.yoghurt naturel/fløde 9%
1 bdt.dild
 
Opskrift:
Chiliris:
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca. 20 minutter.

Dildsauce:
Skyl dilden og hak den fint. Bland den i yoghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.

Koteletter:
Drys koteletterne med peber. Brun dem ca. et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side.

Tilbehør:
F.eks. salat af snittet Iceberg salat (Eller kinakål) og tynde agurkeskiver.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 10667 gange,
og udskrevet 197 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu