Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter med chiliris

Koteletter med chiliris, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1/4 tsk.peber
10 g.smør
1/2 spsk.olie
4 koteletter
 
 chiliris:
1/2 lille chilipeber
1/2 spsk.olie
2 tsk.karry
4 dl.løse ris
6 dl.vand med bouillon
 
 sauce til salat:
3 dl.yoghurt naturel/fløde 9%
1 bdt.dild
 
 


Opskrift:

Chiliris:
Hak chilipeberen fint og svits den i fedtstof sammen med karry i en gryde. Tilsæt ris og rist blandingen let. Hæld vand og bouillon, og dæmp varmen og læg låg på. Kog risene i ca. 20 minutter.

Dildsauce:
Skyl dilden og hak den fint. Bland den i yoghurten/den syrnede fløde og smag til med salt og peber.

Koteletter:
Drys koteletterne med peber. Brun dem ca. et halvt minut på hver side ved god varme. Dæmp varmen og færdigsteg dem ved svag til jævn varme ca. 4 minutter på hver side.

Tilbehør:
F.eks. salat af snittet Iceberg salat (Eller kinakål) og tynde agurkeskiver.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9836 gange,
og udskrevet 174 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu