piskefløde eller mere 2 1/2 dl. piskefløde eller mere
evt. lidt mælk evt. lidt mælk
1/2
dl.
ketchup 1/2 dl. ketchup
evt. lidt karryketchup evt. lidt karryketchup
frosne, mellemfine ærter frosne, mellemfine ærter
kulør kulør
Opskrift:
Koteletterne krydres med salt, peber og paprika og brunes i margarine på panden. Læg de brunede koteletter i bunden af et ovnfast fad.
Kog panden af med piskefløde og tilsæt ketchup. Hvis du synes, der bliver for lidt sovs, kan du spæde lidt op med mælk, men pas på den ikke bliver for tynd. Hvis du har karryketchup, kan du lige give den lidt af det (2 spsk?). Tilsæt kulør og smag sovsen til med salt.
Hæld nu frosne ærter i sovsen, så de fylder godt. Varm sovsen igennem og hæld den over koteletterne.
Læg låg på eller stanniol over fadet og sæt det i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i 30-45 min. til koteletterne er møre.
Serveres med løse ris og grøn salat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.5
(35 stemmer)
Opskriften er vist 60742 gange, og udskrevet 999 gange.
Kommentarer
Torben - 2007-10-20 11:09:40 Kanon opskrift - den bedste gang kotelletter i fad jeg nogensinde har smagt. Familien og jeg laver det jævnligt efter denne opskrift
Per - 0000-00-00 00:00:00 Jeg brugte 300 g. ærter, det var ok.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider