Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteleter i fad

Koteleter i fad, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Fedtfattig opskrift

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Koteleter i fad, billede 4 Koteleter i fad, billede 1 Koteleter i fad, billede 2 Koteleter i fad, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
4-6 koteletter
2 spsk.smør eller olie
 salt
 peber
1 tsk.timianblade
1 dåsehakkede flåede tomater, gerne, krydrede
2 groft snittede rødløg
 evt. lidt grøntsags fond (flydende fond)
 


Opskrift:

Brun koteletterne på begge sider, drys salt, peber og timian på.

Svits rødløgene og fordel dem over koteletterne.

Fordel tomaterne over, hæld evt. yderligere fond ved retten og drys evt. med lidt timian.

Dæk fadet med folie og sæt i ovnen ved 225 grader C. alm. ovn C 45-60 minutter, til kødet er mørt.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (25 stemmer)

Opskriften er vist 107709 gange,
og udskrevet 2148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bianca  -  2011-02-21 18:06:40
Jeg synes at retten er helt fantastisk som grundret! Jeg tilføjede squash, spinat og hvidløg, samt lidt sødmælk - det var lige de ting jeg havde i skabene :-) Personligt ville jeg synes at den er lidt kedelig uden noget tilsat, men rigtig god inspiration som grundret - tak!


Elin  -  2010-05-17 11:09:09
Eller Græsk yoghurt 2%


Jakob  -  2010-05-15 15:34:10
Alt kan overdrives OG underdrives: Hvis retter bliver alt for fedtfattige, så er det jo slet ikke retter. Det er vigtigere at føje liv til årene end år til livet :-)


Dinah  -  2010-05-10 15:16:08
nej men så kan man bruge creme fine.


  -  2008-12-02 08:48:30
der står jo det er en fedt fattige opskrift.. så der skal jo ikke fløde i.:)


knud odense  -  2008-09-11 13:57:08
ja men vis den skal være ok skal i huske at komme bacon på også og det kan ikke laves uden fløde


Camilla  -  2007-12-27 16:14:56
Hvis man vil, er det også lækkert at tilføje peberfrugt og champignoner (eller andre grønsager) og hvis det skal være lidt luksus, kan man hælde piskefløde i fadet, det giver en rigtig god sovs.


kokken  -  0000-00-00 00:00:00
nem og go