Koteletterne Bankes let, og pudres med mel, brunes hurtigt på panden i gyldent margarine på begge sider.
Koteletterne lægges i et ildfast fad, pyntes med tomatskiver og asparges.
Sauce:
Pandefedtet koges igennem med mælk og bouillon, og jævnes med meljævning, tilsættes kulør, salt og peber.
Hæld saucen over kødet og sæt det i ovnen i ca 45 minutter ved 200 grader C alm. ovn.
Serveres med løse ris, der er overdrysset med paprika.
Opskriften er vist 145561 gange, og udskrevet 1487 gange.
Energi:
KJ total 11627 (2768 kcal)
KJ pr. Pers. 2906 (692 kcal)
Vægt ialt 2878 gram
Vægt pr. Pers. 719 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 403 KJ (96 kcal) Protein 5.8 gram Fedt 3.4 gram Kulhydrat 10.8 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Feno - 2014-07-16 10:04:26 Jævnes med meljævning - hvad betyder det?
Jeg læser opskrifter fordi jeg ikke har lært at lave mad endnu, så nytter det jo ikke, at de forskellige trin ikke bliver forklaret :(
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider