Solbær, ribs eller tyttebær Solbær, ribs eller tyttebær
Opskrift:
Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Pil løget og skær det i tynde både.
Lad solbærsaft, vand og soja koge op sammen med gylerødder, løg, bouillonterning, knust hvidløg, knuste enebær, salt og peber.
Læg koteletterne i og lad dem koge for svag varme under låg i ca. 10 min. Vend koteletterne undervejs. Tag dem op og hold dem varme.
Si 3 dl af saft/bouillonblandingen ned i en gryde. Tilsæt fløde og soja og kog det op. Pisk jævningspulveret i og lad det småkoge under piskning i 1/2 -1 min. Smag saucen til.
Læg koteletterne i saucen og lad dem blive gennemvarme. Spæd evt. med saft-bouillon eller fløde og tilsæt lidt friske bær.
Servér koteletterne med kartoffeler og tomatsalat.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.4
(4 stemmer)
Opskriften er vist 18168 gange, og udskrevet 312 gange.
Kommentarer
Knud - 2011-08-18 11:49:49 Retten smager pragtfuld. Solbærsaft blev fremskaffet ved brug af det tynde fra solbærmarmelade; da der bliver siet undervejs,vil eventuelle kerner ikke blive til gene.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider