Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Koteletter i bærsauce

Koteletter i bærsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekoteletter - Koteletter - kotelet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Koteletter i bærsauce, billede 4 Koteletter i bærsauce, billede 1 Koteletter i bærsauce, billede 2 Koteletter i bærsauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
600 g.svinekoteletter
2 gulerødder
1 rødløg
1 dl.solbærsaft
4 dl.vand
3 spsk.soja
1 oksebouillonterning
1 fedhvidløg
8 enebær
 salt
 peber
 
 Sauce:
3 dl.saft-bouillon (fra koteletterne)
2 dl.fløde 13%
1 spsk.soja
2 spsk.Maizena-jævner
 Solbær, ribs eller tyttebær
 


Opskrift:

Skræl gulerødderne og skær dem i mindre stykker. Pil løget og skær det i tynde både.

Lad solbærsaft, vand og soja koge op sammen med gylerødder, løg, bouillonterning, knust hvidløg, knuste enebær, salt og peber.

Læg koteletterne i og lad dem koge for svag varme under låg i ca. 10 min. Vend koteletterne undervejs. Tag dem op og hold dem varme.

Si 3 dl af saft/bouillonblandingen ned i en gryde. Tilsæt fløde og soja og kog det op. Pisk jævningspulveret i og lad det småkoge under piskning i 1/2 -1 min. Smag saucen til.

Læg koteletterne i saucen og lad dem blive gennemvarme. Spæd evt. med saft-bouillon eller fløde og tilsæt lidt friske bær.

Servér koteletterne med kartoffeler og tomatsalat.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 16972 gange,
og udskrevet 268 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Knud  -  2011-08-18 11:49:49
Retten smager pragtfuld. Solbærsaft blev fremskaffet ved brug af det tynde fra solbærmarmelade; da der bliver siet undervejs,vil eventuelle kerner ikke blive til gene.