Steg koteletterne ca 3 min på hver side i fedtstofet, drys paprika over, krydder med salt og peber, og læg koteletterne i et smurt ovnfast fad.
Læg æblebåde og ringe af grønpeberfrugt over kødet og dæk med osten.
Steg kartoffelskiverne i lidt fedtstof sammen med det hakkede løg og kommen. Læg de stegte kartofler ved siden af koteletterne. Sæt fadet i ovnen ca 15 minutter ved 250 grader C. alm. ovn.
Der serveres salat og flute til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.7
(22 stemmer)
Opskriften er vist 96286 gange, og udskrevet 4990 gange.
Energi:
KJ total 10145 (2415 kcal)
KJ pr. Pers. 2536 (603 kcal)
Vægt ialt 1969 gram
Vægt pr. Pers. 492 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 515 KJ (122 kcal) Protein 9.3 gram Fedt 5.6 gram Kulhydrat 9.3 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
flyckt - 2013-10-22 10:23:36 nem og hurtig middagsmad velsmagende.
Jette København Ø - 2012-12-20 11:38:36 Mega kedelig ret - ALDRIG mere vil jeg lave den... ingredienserne passer overhovedet ikke til hinanden og ender totalt smagsløst op!
- 2009-01-12 18:08:55 Man kan også i stedet for æble og peberfrugt bruge en dåse hakkede tomater og en dåse majs. Giver god dyppelse til kødet.
Hansen - 2008-10-10 21:43:24 Glinrende og smagfuld ret.
Lars FA - 0000-00-00 00:00:00 nem hurtig bilig anderledes
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider