Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Corn Dog

Corn Dog, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Blandet kød - Pølser

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt :





Ingredienser:
1 ¼ dl.gult majsmel
1 ¼ dl.hvedemel
1 spsk.Sukker
1 tsk.sennepspulver
1 tsk.bagepulver
1/2 tsk.Salt
1 ¼ dl.Mælk
1 æg, let sammenpisket
1 spsk.smeltet fedtstof
 
6 Frankfurters
 
6 grillspyd eller pinde
 


Opskrift:

Bland majsmel, mel, sukker sennepspulver, bagepulver og salt. Tilsæt mælk, æg og smeltet fedtstof, og bland det godt. Hæld dejen op et højt glas.

Sæt frankfurterne på pinde. Dyp dem i mejsmelsdejen så dejen dækker.

Steg dem i 190 grader varm olie ca. 2 minutter. Lad dem afdryppe på papir.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18326 gange,
og udskrevet 278 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Andrea!  -  2008-01-12 16:54:13
Det er noget af det bedste jeg har smagt i lang tid! Tak for opskriften :D


Joan  -  2007-07-19 19:06:40
under mit ophold i USA blev disse serveret som nem og hyggelig snack på de lune sommeraftener. De kan med godt resultat laves med vegetarpølser i stedet for..