Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kalkun-grønsagsragout

Kalkun-grønsagsragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
15 g.margarine eller 1 spsk olie
2 gulerødder
1 løg
250 g.champignon
1 spsk.olie
1 ds.flåede hakkede tomater
1 dl.Cheasy creme fraiche
1 tsk.majsstivelse
1 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 


Opskrift:

Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver: Løget pilles og skæres i tynde både. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i.

Ragouten snurrer i ca. 5 minutter. Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten. Persille, salt pg peber tilsættes. Ragouten koges igennem. Serveres pyntet med lidt hakket persille.

Serveres med pasta og grovflutes




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 6981 gange,
og udskrevet 245 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sannr  -  0000-00-00 00:00:00
god og nem at lave