margarine eller 1 spsk olie15 g. margarine eller 1 spsk olie
2
gulerødder2 gulerødder
1
løg1 løg
250
g.
champignon250 g. champignon
1
spsk.
olie1 spsk. olie
1
ds.
flåede hakkede tomater1 ds. flåede hakkede tomater
1
dl.
Cheasy creme fraiche1 dl. Cheasy creme fraiche
1
tsk.
majsstivelse1 tsk. majsstivelse
1
tsk.
salt1 tsk. salt
peber peber
2
spsk.
hakket persille2 spsk. hakket persille
Opskrift:
Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.
Gulerødderne skrælles og skæres i skiver: Løget pilles og skæres i tynde både.
Champignonerne renses og skæres i kvarte.
Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i.
Ragouten snurrer i ca. 5 minutter.
Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten. Persille, salt pg peber tilsættes. Ragouten koges igennem.
Serveres pyntet med lidt hakket persille.
Serveres med pasta og grovflutes
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(5 stemmer)
Opskriften er vist 7541 gange, og udskrevet 264 gange.
Kommentarer
sannr - 0000-00-00 00:00:00 god og nem at lave
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider