Kalkun-grønsagsragout

Kalkun-grønsagsragout, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kalkun - Kalkunschnitzel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 kalkunschnitzler
15 g.margarine eller 1 spsk olie
2 gulerødder
1 løg
250 g.champignon
1 spsk.olie
1 ds.flåede hakkede tomater
1 dl.Cheasy creme fraiche
1 tsk.majsstivelse
1 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
 
Opskrift:
Skær kalkunschnitzlerne i små stykker. Steg dem på panden.

Gulerødderne skrælles og skæres i skiver: Løget pilles og skæres i tynde både. Champignonerne renses og skæres i kvarte. Gulerødder og løg svitses i olie. Champignon og tomater tilsættes. Kalkunstykkerne kommes i.

Ragouten snurrer i ca. 5 minutter. Majsstivelsen udrøres i creme fraichen og røres i retten. Persille, salt og peber tilsættes. Ragouten koges igennem. Serveres pyntet med lidt hakket persille.

Serveres med pasta og grovflutes.





karakterer:
Opskriften er vist 8785 gange,
og udskrevet 280 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
god og nem at lave