Kaninen skæres ud i passende portionsstykker, krydres med salt og peber, og brunes i smør i en stegegryde, tilsat 1 tsk. paprika. Sesamfrø knuses og tilsættes sammen med bouillon. Det hele småsimrer under låg ca. 40 min.
Sauce:
De skrællede agurker deles på langs og kernerne fjernes, agurken skæres i skiver, drysses med salt og trækker ca. ½ time, væden hældes fra, og agurkeskiverne trykkes ud i et klæde. Det finthakkede løg ristes let i smør. Suppen fra kødet hældes ved og koges ned. Fløden kommes i og saucen koges jævn. Agurkeskiverne vendes i. Saucen smages til med basilikum og salt.
Serveres med lune flûtes eller løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6738 gange, og udskrevet 93 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider