Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Paneret kanin med smørdampede majs

Paneret kanin med smørdampede majs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
2 kamme (ryg) og 2 bagben
1-2 æg/æggehvider
2 spsk.mælk
 rasp
 salt
 peber
 mild paprika (edelsüss)
 smør/olie til stegning
 
 


Opskrift:

Det udskårne kød vendes i sammenpisket æg/æggehvide og mælk. Herefter vendes kødet i rasp, der er krydret med paprika, salt og peber. Kødet brunes i rigelig fedtstof. Når kødet er brunet dæmpes varmen og steges ca.20 min. på hver side. Påse at kødet ikke brunes for kraftigt.

Serveres med smørdampede majs evt. tilsat fintstrimlet rød peberfrugt, eller med råstegte kartofler.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 7564 gange,
og udskrevet 68 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2012-06-02 15:10:15
jeg søgte google "smørdampede majs" for at få en opskrift på dette. Det finder jeg jo ikke her.