Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kanin i ostesauce

Kanin i ostesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :



Ingredienser:
1,5 kg.kanin
1 suppevisk (porrer, bladselleri, persille, 3 laurbærblade)
 salt
 vand
 
500 g.fintsnittet porreringe eller broccoli der deles på langs i passende stykker. Evt. en blanding af begge dele
 
1-2 spsk.parmesanost
 
 
Opskrift:
Den udskårne kanin kommes i en gryde med kogende letsaltet vand, kun så kødet lige er dækket. Suppen skummes under kogningen. Når den har nået kogepunktet tilsættes suppevisken, og småkoges under låg i 50-60 min. Når kødet er mørt fjernes suppevisken. Kødet lægges over i et velsmurt ovnfast fad, og holdes varm i ovnen ved svag varme, medens saucen laves.

Saucen:
3-4 dl suppe fra den kogte kanin, 1 dl fløde, 100 g reven ost ½ tsk. karry, 2 æggeblommer, 2 spsk. parmesanost.

Ostesaucen:
3-4 dl af den siede suppe, varmes op til kogepunktet og jævnes med en smørbolle (smør, maizenamel), under stadig piskning. Tilsæt fløde og reven ost. Saucen piskes til den er blank og osten er smeltet. Gryden tages af varmen. Rør æggeblomme med en smule af den varme sauce. Æggeblommen kommes i gryden under omrøring. Saucen må ikke koge. Fadet tages ud af ovnen. Parmesanost strøs over kødet, herefter porreringe/broccoli, ostesaucen hældes over, og til sidst resten af parmesanosten. Sæt fadet midt i ovnen ved 225 grader i 15-20 min. eller til overfladen er gyldenbrun.

Serveres med lune flutes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7744 gange,
og udskrevet 120 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu