Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt kanin med mandler eller nødder

Ovnstegt kanin med mandler eller nødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
 salt
 peber
1 stortløg
1-2 fedhvidløg
 olie/smør til stegning
2 dl.bouillon
 dl.hvidvin
 tsk.timian
 hakket persille
100 g.hakkede mandler eller nødder
 
 


Opskrift:

Kaninen parteres i portionsstykker, der krydres med salt og peber, brunes let i olie/smør og lægges i et ovnfast fad. Holdes varm medens saucen laves. Det fintsnittede løg og knuste hvidløg svitses i en dyb pande eller gryde til de er klare, bouillon og hvidvin tilsættes, det hele gives et opkog, saucen jævnes ved svag varme, smages til med salt og timian og hældes over kaninkødet, der dækkes med folie og sættes i ovnen ved 200 grader i 50-60 min. Folien fjernes, og de hakkede mandler fordeles 5 min. før retten tages ud af ovnen. Drys den hakkede persille over.

Serveres med: En smørdampet blomkålsblanding eller majs og grønne bønner.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7695 gange,
og udskrevet 182 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu