Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kaninragout i rødvinssauce

Kaninragout i rødvinssauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kaninsmåkød

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
600 g.kaninsmåkød
150 g.letrøget bacon
 smør/olie til stegning
1-2 storeløg
2 fedhvidløg
1 spsk.mild paprika
1 tsk.timian
1 ds.flåede tomater
200 g.champignon
2 glasrødvin
 salt
 peber
 persille
 
 


Opskrift:

Baconen skæres i tynde strimler. Kaninsmåkød, bacon, finthakket løg og knust hvidløg, brunes i smør/olie i en stegegryde. Retten tilsættes de flåede tomater med væden, tomaterne moses let, og krydderier og rødvin kommes ved. Det hele koger til kødet er næsten mørt. De rengjorte champignons halveres og kommes ved. Kog videre til alt er mørt, smag til med salt og peber. Rør jævnligt under kogningen, tilsæt evt. mere væde. Retten anrettes i et dybt fad, og drysses med hakket persille.

Serveres med kartoffelmos eller løse ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 10188 gange,
og udskrevet 228 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorlang tid skal den være over ild????????????