Marineret kanin i sherry og Kikkomansoja

Marineret kanin i sherry og Kikkomansoja, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :     

Ingredienser:
500 g.kaninkød
1-2 fedhvidløg
3 spsk.kikomansoya
1 glassherry
2 spsk.maizenamel
2 tsk.stødt ingefær
1 porre
1 rød peberfrugt
2 tomater
200 g.bønnespirer
2 dl.bouillon
 salt
 peber
 
 
Opskrift:
Kaninen koges, hvorefter den skæres i fine strimler og marineres i en lage af: Sherry, kikomansoya, knust hvidløg, friskkværnet peber, maizenamel og stødt ingefær. Blandingen sættet et køligt sted evt. i køleskab et par timer. Påse at al kødet er dækket af marinaden, vend kødet et par gange.

Porre skæres i tynde ringe, peberfrugterne i tynde strimler og tomaterne deles i kvarte. Det marinerede kød tages op af marinaden og brunes let i meget varm olie/smør. Grøntsagerne vendes i det brunede kød. Tilsæt marinaden og bouillon og lad retten småsnurre i ca. 10 min. Smag til med salt og evt. lidt kikomansoya.

Serveres med lune flutes og kikomansoya.





karakterer:
Opskriften er vist 8234 gange,
og udskrevet 130 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu