helbladet spinat, frisk eller frossen500 g. helbladet spinat, frisk eller frossen
200
g.
broccoli200 g. broccoli
200
g.
champignon200 g. champignon
4-6
spsk.
tomatpuré4-6 spsk. tomatpuré
4-5
tomater4-5 tomater
150
g.
parmesanost150 g. parmesanost
1-2
dl.
fløde 1-2 dl. fløde
Opskrift:
Kaninen udbenes og deles i passende stykker. Krydres let med salt og peber. Brunes let og småsimrer under låg i rigeligt fedtstof, påse at kødet ikke branker.
Den velafdryppede spinat fordeles i et velsmurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og reven muskatnød.
Bacon skæres i terninger, de rengjorte champignon skæres i skiver og hvidløgene knuses, hvorefter det hele svitses i smør/olie. Fløde og tomatpuré tilsættes og retten koges sammen til en jævn masse. Smag retten til med salt og peber. Broccolien renses og deles på langs og koges i letsaltet vand.
Det stegte kød fordeles over spinaten, blandingen af bacon, champignon, fløde m.m. jævnes over kødet. De letkogte broccoli fordeles jævnt, tomater halveres og trykkes ned i blandingen. Drys til sidst med parmesanost. Fadet sættes i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min. eller til parmesanosten har antaget en svag gylden farve.
Serveres med grovflûtes eller små brune kartofler.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 9297 gange, og udskrevet 179 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider