Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Ovnstegt kanin i grønt

Ovnstegt kanin i grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :





Ingredienser:
1,5 kg.kanin
100 g.røget bacon
 salt
 peber
1 muskatnød
2 fedhvidløg
 smør/olie til stegning
500 g.helbladet spinat, frisk eller frossen
200 g.broccoli
200 g.champignon
4-6 spsk.tomatpuré
4-5 tomater
150 g.parmesanost
1-2 dl.fløde
 
 


Opskrift:

Kaninen udbenes og deles i passende stykker. Krydres let med salt og peber. Brunes let og småsimrer under låg i rigeligt fedtstof, påse at kødet ikke branker. Den velafdryppede spinat fordeles i et velsmurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og reven muskatnød. Bacon skæres i terninger, de rengjorte champignon skæres i skiver og hvidløgene knuses, hvorefter det hele svitses i smør/olie. Fløde og tomatpuré tilsættes og retten koges sammen til en jævn masse. Smag retten til med salt og peber. Broccolien renses og deles på langs og koges i letsaltet vand. Det stegte kød fordeles over spinaten, blandingen af bacon, champignon, fløde m.m. jævnes over kødet. De letkogte broccoli fordeles jævnt, tomater halveres og trykkes ned i blandingen. Drys til sidst med parmesanost. Fadet sættes i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min. eller til parmesanosten har antaget en svag gylden farve.

Serveres med grovflûtes eller små brune kartofler.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 8348 gange,
og udskrevet 158 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu