Ovnstegt kanin i grønt

Ovnstegt kanin i grønt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gnavere - Kanin

Ukendt oprindelseslandKilde : Kaninbjerget.dk

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
1500 g.kanin
100 g.røget bacon
 salt
 peber
1 Muskatnød, friskrevet
2 fedhvidløg
 smør/olie til stegning
500 g.helbladet spinat, frisk eller frossen
200 g.broccoli
200 g.champignon
4-6 spsk.tomatpuré
4-5 tomater
150 g.parmesanost
1-2 dl.fløde
 
 
Opskrift:
Kaninen udbenes og deles i passende stykker. Krydres let med salt og peber. Brunes let og småsimrer under låg i rigeligt fedtstof, påse at kødet ikke branker.

Den velafdryppede spinat fordeles i et velsmurt ovnfast fad. Drys med salt, peber og reven muskatnød.

Bacon skæres i terninger, de rengjorte champignon skæres i skiver og hvidløgene knuses, hvorefter det hele svitses i smør/olie. Fløde og tomatpuré tilsættes og retten koges sammen til en jævn masse. Smag retten til med salt og peber.

Broccolien renses og deles på langs og koges i letsaltet vand. Det stegte kød fordeles over spinaten, blandingen af bacon, champignon, fløde m.m. jævnes over kødet. De letkogte broccoli fordeles jævnt, tomater halveres og trykkes ned i blandingen. Drys til sidst med parmesanost. Fadet sættes i ovnen ved 250 grader i ca. 15 min. eller til parmesanosten har antaget en svag gylden farve.

Serveres med grovflutes eller små brune kartofler.





karakterer:
Opskriften er vist 10884 gange,
og udskrevet 193 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu